16 / 05 / 2024

Tümray Plastik gebze fabrika

Tümray Plastik gebze fabrika

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Epetpet Akaryakıt Otomotiv İnşaat Reklam Organizasyon Metal Ve Plastik Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Trix İnşaat Taahhüt Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trix İnşaat Taahhüt Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reşit Yürekli tarafından kuruldu.

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

İnşaat mühendisleri deprem araştırması için İzmir'e gitti!

Deprem ve etkileriyle ilgili araştırmalar yapan Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü, İzmir'de yaşanan deprem alanında incelemelerde bulundu.

Emlak Katılım, 24. şubesini Gebze’de açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Emlak Katılım bu kapsamda 24. şubesini Gebze’de hizmete açtı.  

Adin Plastik Ve Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adin Plastik Ve Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Turan tarafından kuruldu.

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Tümray Plastik gebze fabrika Haberi

Tümray Plastik gebze fabrika

Kocaeli, Gebze Güzeller Mahallesi'nde faaliyet gösteren Tümray Plastik'in taşınmazları, İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 

Sözcü gazetesinden Uğur Enç'in haberine göre, firmanın Güzeller Mahallesi'nde yer alan 4.7 bin metrekare kullanım alanlı sanayi imarlı arsa ve üzerindeki fabrika ile idari binaları satışa çıkarıldı.

İHALEDE ALICI ÇIKMAZSA

Söz konusu olan fabrika binası 6 bin 342 metrekare, idari bina ise 957 metrekare alana sahip. Taşınmazlar için istenen toplam bedel 24 milyon 790 bin 272 TL. İlk satış ihalesi 9 Kasım'da yapılacak olan taşınmazlar için alıcı çıkmazsa ikinci satış ihalesi 14 Aralık 2018'de...