29 / 04 / 2024

tümsiad toplantısı

tümsiad toplantısı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜMSİAD) "Ayın Konuğu" programına katıldı. Vali Mutlu, İstanbul'da deprem riski nedeniyle acil kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğunu bildirdi...

Ulusal Süt Konseyi toplantısında fiyat belirsizliği devam ediyor

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt referans fiyatının artırılmaması üzerine yapılan toplantıdan bir sonuç çıkmadı. Üreticiler, maliyetlerin artması ve destek taleplerini iletmek için toplantıya katıldı. Konsey, tüm tarafların görüşlerini dinleyerek bir rapor hazırlayacak.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Türker Proje'nin 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında 2 Haziran'da saat 16:00'da internet üzerinde gerçekleşecek.

Türker Proje'nin olağan genel kurul toplantısı iptal edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı koronavirüs sebebiyle iptal edildi...

Türker Proje 2019 olağan genel kurul toplantısı 25 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2019 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak...

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

tümsiad toplantısı Haberi

tümsiad toplantısı

TÜMSİAD'ın İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türkiye'nin dışarı açılmasında hatırı sayılır işlev gören TÜMSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.


İstanbul'da olası bir depreme ilişkin değerlendirmede bulunan Mutlu, deprem riskinin bilindiğini belirterek, "İstanbul'un acil kentsel dönüşüme ihtiyacı var" ifadesini kullandı.


TÜMSİAD üyelerinden ve müteşebbislerden kentsel dönüşüm sürecine yardımcı olmalarını isteyen Mutlu, "Gelin kaliteli ve ucuz evler yapın. İstanbul'a ve milletimize katkınız olsun, bir an önce bu eski yapılanmayı yıkalım ve yerine yepyeni bir İstanbul inşa edelim" değerledirmesinde bulundu.


TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, program sonunda Vali Mutlu'ya plaket takdim etti.


Programa TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal ile çok sayıda dernek üyesi...