18 / 05 / 2024

Tuna Evin kaç mağazası var

Tuna Evin kaç mağazası var

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine değişik alternatifler sunan Tuna Ev, karşılaştığı yoğun talepler sonucunda satış noktalarını arttırma kararı aldığını dile getirdi...

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

İkinci eşya satan spotçularda üniversite öğrencileri ve tayini çıkan memurlar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Peki ikinci elden ev döşemenin maliyeti kaç para? Hangi eşya ikinci elde ne kadar?

Evin kaçına kredi çıkar? Ziraat Bankası evin yüzde kaçına kredi veriyor?

Kredi kullanarak konut satın almak isteyen ancak peşinatı olmayan kimseler, evin kaçına kredi kullanabileceklerini merak ediyor. Peki, evin kaçına kredi çıkar? Ziraat Bankası evin yüzde kaçına kredi veriyor?

Evin değeri nasıl belirlenir? Bir evin gerçek değerini öğrenmek için neler yapılır?

Bir evi almayı planlarken, birçok yöntem ile evin gerçek değeri belirlenebilir. Böylelikle de maddi zarara uğramaktan kaçınmak mümkün olabilir. Peki, Evin değeri nasıl belirlenir? Bir evin gerçek değerini öğrenmek için neler yapılır? İşte yapılması gerekenler…

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Osmangazi'de kaçak 2 katlı bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Avdancık Mahallesi’nde orman arazisi üzerinde kaçak olarak inşa edilen 2 katlı bir evin yıkımı gerçekleşti. 

Marmaris'te kaçak olduğu belirlenen 3 ev yıkıldı!

Muğla Marmaris'in turistik Söğüt Mahallesi'nde, kaçak olduğu belirlenen 1'i ahşap, 2'si de betonarme olmak üzere 3 evin yıkımı gerçekleştirildi...

Rize'de kaçak yapı yıkımına ara verildi!

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı yaylalarda bulunan kaçak yapıların yıkımına ara verildi. Bölgede 10 evin yıkımı tamamlandı ve ev inşa etmek için açılan 16 ocak kapatıldı.

Maçka'da baba ve oğlu arasında arazi kavgası!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan baba ve oğlu arazi nedeniyle mahkemelik oldu. Baba Mustafa Oğuz, evin etrafındaki arazinin de kendisine ait olduğunu söyleyerek, evin etrafını tel örgüyle çevirdi. 

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Kira ödemek için kaç gün çalışıyoruz?

Oturduğumuz evin aylık kirasını ödemek için çalışıyoruz ve maaşımızın büyük kısmını ev sahibine ödüyoruz. Peki siz ev kirasını ödemek için ayda kaç gün çalışıyorsunuz? İşte sonuçlar..

Bursa Osmangazi'de kaçak 1 villa ve 2 prefabrik ev yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Orhangazi Dürdane Mahallesi’ndeki 3 katlı kaçak villa yıkıldı!

Osmangazi Dürdane Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks villa ile bir evin temeli, Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.

Samsun Çarşamba'da 6 kaçak ev yıkıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Çarşamba ilçesinde kaçak olduğu tespit edilen 6 evin daha yıkımı gerçekleştirildi. Karabahçe Mahallesi'nde yürütülen yıkım çalışmalarına devam edildi.

Tuna Evin kaç mağazası var Haberi

Tuna Evin kaç mağazası var


Mobilya sektörü firmalarından Tuna Ev, Türkiye'deki satış noktaları ağını güçlendireceğini açıkladı. 


Tuna Ev Satış ve Pazarlama Bölüm Başkanı Murat Akdağ, "Tuna Ev olarak tüketiciye sunduğumuz kalite, çeşitlilik, konfor ve tasarımlarımızla sektörde her zaman bir adım önde olduk. Tüketiciye yıllardır en iyisini sunduk. 

Gördüğümüz yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti" diyerek, şöyle devam etti: "Ancak amacımız her köşe başında bulunmak kadar yaygınlaşmak değil. Daha seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken ve tüketicinin kolay ulaşabileceği fıoktalarda bulunmak istiyoruz. 


Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İş ortaklığı taleplerini değerlendirme kriterlerimiz arasında öncelikle firmamızın misyon ve vizyonuna uygun, Tuna Ev'i en iyi şekilde temsil edecek, mobilya sektöründe deneyimli kişiler yer alacak. 


İstanbul'da mağaza sayımızı arttırmaya devam ederken; Ankara'da yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri...