03 / 05 / 2024

Tuna Ofis Mimar Buluşmaları

Tuna Ofis Mimar Buluşmaları

Türkiye’deki emlak sektörü, bina ve ofis projeleri ile mimaride son trendler, Tuna Ofis Mimar Buluşmaları...

Tuna Ofis Mimar Buluşmaları yarın yapılıyor!

Ofis projelerindeki son trendlerin tanıtılacağı Tuna Ofis Mimar Buluşmaları yarın gerçekleştirilecek...

Tuna Mobilya, gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Ev ve ofis mobilyası alanında faaliyet gösteren Tuna Ofis Mobilyaları, turizm ve gayrimenkulde de büyümeyi hedefliyor. Şirket 2 inşaat projelerinin olduğunu, bunları 2024 yılı sonunda bitireceklerini kaydetti. 

Koronavirüsle ofis ve konutlarda yüksek kulelere talep azalacak mı?

Koronavirüs yaşam pratiklerimizde ve gündelik hayatımızda birçok değişime sebep oldu. İç mimar Ahmet Güneş, koronavirüsün mimari tasarımları nasıl etkileyeceğini anlattı. Güneş, konutlarda balkonun önemli bir kriter olacağını ve ofis ve konutlarda yüksek kulelerin tercih edilmeyeceğini söyledi.

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

14 maddede ofis dekorasyonu!

Mimar Figen Erdağ Demircan, ofis dekorasyonu hakkında ipuçları verdi. Peki ofis kurarken nelere dikkat edilmeli? Nasıl trend olunur? İşte 14 maddede ofis dekorasyonu...

Ofist’ten yerleştiği mekana saygılı tasarım: MyGini Ofis!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir kuruculuğundaki Ofist tarafından tasarlanan myGini Ofis, Amerika’da kuruldu. San Francisco'nun finans bölgesinde yer alan 1858 yılında inşa edilmiş zarif, karakteristik, tuğla binaya yerleşmiş.  

Akyapı Ofis, Gönye Proje tarafından tasarlandı!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal'ın iç mekan tasarımını gerçekleştirdikleri Akyapı Ofis, konforu ön plana alırken aynı zamanda kullanıcılarına fonksiyonel kurgusuyla modern bir çalışma ortamı sağlıyor. 

Tuna Ofis Hollanda’da showroom açtı!

’Bugünün ofis yaşamı, bugünün tasarımı’ sloganıyla hizmet veren Tuna Ofis, uluslararası pazarlarda büyüme hedefi doğrultusunda, Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yeni showroomunu açtı.

İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta ofis açtı!

İzmirli İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta Lase İç Mimarlık Ofisi'ni hizmete açtı. Çehreli, ofisinde açılış daveti vereceğini söyledi.

Tuna, İSMOB’dan üç ödül aldı!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna, farklı tasarımlarıyla İSMOB’da!

Kaliteli mobilya üretimini tasarım ve modayla buluşturan Tuna Ofis ve Tuna Ev, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yerini alıyor.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Tuna Ofis Mimar Buluşmaları Haberi

Tuna Ofis Mimar Buluşmaları


Türkiye’deki emlak sektörü, bina ve ofis projeleri ile mimaride son trendler,  Tuna Ofis Mimar Buluşmaları’nda , “Hız ve Değişim Çağı’nda Mimaride Esneklik ve Ötesi” başlığıyla masaya yatırıldı. İsviçre’nin en ünlü mimarları arasında gösterilen, mimar çift Ünal Karamuk ve Jeannette Kuo, Tuna Ofis organizasyonuyla,  8 Mayıs 2013 tarihinde, Türk mimarlarla buluşmak üzere İstanbul’a geldi. Kuo, “İstanbul’da yeni projeler kentin dokusuyla barışık olmalı” dedi. 


“Biz mimarlığı talepleri karşılamanın ötesinde seviyoruz. Bizim için doğru bir soru ile başlayan proje; mevcut şartların yepyeni bir anlayışına ışık tutar’’ düşüncesi ile yola çıkan, yeni nesil mimarinin uygulayıcılarından olan yüksek mimar Jeannette KUO ve mimar eşi Ünal Karamuk 08 Mayıs 2013 tarihinde Rahmi Koç Müzesi’nde “ Tuna Ofis Mimar Buluşmaları 2’’ kapsamında ünlü mimarlarla bir araya geldi....