18 / 05 / 2024

Tuna Taşlık

Tuna Taşlık

Ta Proje Mühendislik Danışmanlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Akın Ekşi, Tuna Taşlık ortaklığında kuruldu.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Karaman İl Özel İdaresi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaman'da Kazımkarabekir Taşlık Mevkii'deki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

1935 yılında Taşlık arsası satılacak!

1935 yılında Maçka Mezarlığı ile Taşlık arasındaki 7 bin 481 metrekarelik arsa Emlak ve Eytam Bankası tarafından satılacakmış. Abdülaziz'in yaptıramadığı Aziziye Cami'nin arsasına 70 bin lira kıymet konmuş.

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşlık Reklam Elektronik İnşaat ve Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sargın tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Ümraniye, Ihlamurkuyu Mahallesi, Rüstem Sokak'ta kuruldu.

Ta Proje Mühendislik Danışmanlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Proje Mühendislik Danışmanlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Akın Ekşi, Tuna Taşlık ortaklığında kuruldu.

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Başeskioğlu, Anıl Şenlik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftel İthalat İhracat İnşaat Taahhüt Tekstil Mobilya Taşımacılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Güler, Yener Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Taşınmaz kültür varlıkları nasıl kamulaştırılır?

Kültür varlıkları; tarih öncesi ve tarihi devirlere ait yer altında veya su altındaki bütün taşınır ve taşınmaz varlıklara deniyor. Peki, korunması gerekli taşınmaz kültür varlıkları nasıl kamulaştırılır?

ÖMR İnşaat Malzemeleri Elektrik Kimya Taşımacılık Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖMR İnşaat Malzemeleri Elektrik Kimya Taşımacılık Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıfat Serat Sarıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta kuruldu.

Al Rafidin Emlakçılık Turizm Taşımacılık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rafidin Emlakçılık Turizm Taşımacılık İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, S. Shakor Gharib Gharib tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

CF Turizm Seyahat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CF Turizm Seyahat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yeşil, Coşkun Akdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Gençoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Kerpen Havacılık Turizm Taşımacılık ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kerpen Havacılık Turizm Taşımacılık ve Seyahat Acentası Limited Şirketi İstanbul Sancaktepe Şubesi, Tayfun Polat Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Velit Doksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Fatih, Fındıkzade'de kuruldu.

Tuna Taşlık Haberi

Tuna Taşlık

Ta Proje Mühendislik Danışmanlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Akın Ekşi, Tuna Taşlık ortaklığında kuruldu.


Ta Proje Mühendislik Danışmanlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Yurt içi ve yurt dışında endüstri, haberleşme, tıp,  otomasyon,enstrümantasyon, süreç kontrol, aydınlatma, enerji üretim ve dağıtım sistemlerinin projelendirilmesi, ısıtma, soğutma havalandırma ve klimatizasyon, ,sıhhi tesisat vb. dallarda kullanılan her türlü elektrik, elektronik ve mekanik malzeme cihaz ve sistemlerin projelendirilmesi ve bu gibi mühendislik işlemlerinin yapılması 2.Yurt içi ve yurt dışında elektrik ve mekanik cihazlar,  her türlü elektrik ve mekanik tesisat malzemeleri, otomatik kontrol cihazları, yangın ihbar ve söndürme cihazları, sıhhi tesisat,yangından korunma tesisatı, basınçlı hava tesisatı, buhar tesisatı, kızgın yağ tesisatı, ısıtma, klima ve havalandırma cihaz...