25 / 08 / 2024

Tuna Utku İnşaat iletişim

Tuna Utku İnşaat iletişim

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çalparmak tarafından kuruldu. 

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Bey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Mehmet Uğur Ercan tarafından kuruldu.

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Tuna Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Tuna tarafından kuruldu.

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çalparmak tarafından kuruldu. 

Tuna Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aydın ve Aslan Sultanoğlu ortaklığında kuruldu.

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Vadi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan, Mustafa Bağ, Basri Köle, Şahin Artuç ve Necmi Aygün ortaklığında 4 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Tuna Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tuna Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Eken ve Tülay Demirtaş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Eyüp, Silahtarağa Mahallesi'nde kuruldu.

Tuna Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şakir şişek ve Özlem Şişek tarafından 500 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Öz Utku İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Utku İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümit Karataş tarafından 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Tuna Utku İnşaat iletişim Haberi

Tuna Utku İnşaat iletişim

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çalparmak tarafından kuruldu. 

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçedüzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mah.Başöğretmen Cad.İş...