11 / 05 / 2024

Tunalı Hilmi Caddesi

Tunalı Hilmi Caddesi

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

Tunalı'ya 5’i 1 yerde kaldırım!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıklar oluştu. Aynı kaldırım üzerinde 5 farklı taş bulunuyor.

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Tunalı’nın ardından Esat’a da kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Kaldırımlar, engelli vatandaşlar düşünülerek dizayn ediliyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırım çalışmaları başladı!

Yıllardır çözüm bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki kaldırımlar için Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Önümüzdeki aylarda birçok önemli organizasyonda yabancıları ağırlayacak olan Ankara’da, çalışmaların Tunalı’yla sınırlı kalmaması bekleniyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırımlar yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Tunalı’ya yeni kaldırım geliyor!

Yıllardır bakım ve onarım bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları, yarından itibaren yenileniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede geniş kapsamlı başlatacağı çalışmayla, kaldırımların yerini bazalt kaplama alacak.

Tunalı Caddesi'ne yeni kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12 Haziran’da okulların tatile girmesi ile birlikte Çankaya bölgesinde kaldırım yapımı gerçekleştirecek. Tunus, Tunalı Hilmi, Esat, Libya ve Arjantin caddelerindeki kaldırımlar yenilenecek.

Ankara Tunalı Caddesi'nin sorunları bitmiyor!

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

Tunalı Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalı Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Tunalı tarafından 100 bin TL 'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Antalya Ali Çetinkaya Caddesi asfaltlandı!

Büyükşehir Belediyesi, caddeleri güzelleştirme çalışmaları kapsamında son aşamaya gelinen Ali Çetinkaya Caddesi’nin asfaltını yeniledi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Caddesi’ni hizmete açtı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kuzey aksında 9 adet yaya üst geçidiyle Anadolu Caddesi’nde ulaşımı rahatlatan Büyükşehir, Evka-5 katlı Kavşağını da törenle hizmete açtı...

Adana Atatürk Caddesi’nde Benetton mağazası açıldı!

Benetton mağazası Adana Atatürk Caddesi’nde açıldı, açılışı Zihni Aldırmaz yaptı

Girne Caddesi'ne hissedilebilir yüzey kaldırımlar döşeniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, görme engelliler için kaldırımlarda “hissedilebilir yüzey” çalışmalarına 4 kilometrelik Girne Caddesi’nden başladı. Büyükşehir, kent genelinde 20 kilometrelik uygulama daha yapacak.

Tunalı Hilmi Caddesi Haberi

Tunalı Hilmi Caddesi

Gün içinde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan, hafta sonları ise adım atacak yer dahi bulunamayan Tunalı Hilmi Caddesi sorun yumağına döndü. Caddenin kaldırımları, yürünemeyecek hale gelirken, elektrik direklerinden ise kablolar sarkıyor. Ankara’nın tüm bölgelerinde yer altına inen elektrik şebekesi, kaldırımlarının yıkık dökük hali ve yol boyu otopark karmaşasıyla baş başa kalan caddenin esnafı, “Adımızı bilmeyen yok ancak hizmet getiren yok. İşlerimiz olumsuz etkileniyor” diye konuştu. Vatandaşlar da bölgenin belediye hizmetlerinden yeterince yararlanamadığını belirterek, “Yağmurlu havalarda yürümek imkansız. Her adımınızda bastığınız yerden su sıçrıyor” ifadelerini kullandı.  


PRESTİJİMİZ İÇİN YAPIN


Eski Cumhurbaşkanlığı, TBMM, Başbakanlık ve elçiliklere olan yakınlığı nedeniyle yabancı konukların da en çok ilgi gösterdiği mekanları içinde barındıran Tunalı Hilmi Caddesi’nin hali tepki çekerken, bölge esnafı şunları söyledi: “Bölge Ankara’nın simgesi. Elçiliklerin çoğuna...