04 / 05 / 2024

Tunalı

Tunalı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Kaldırımlar, engelli vatandaşlar düşünülerek dizayn ediliyor.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Birce Akalay ve Can Tunalı evlerini ayırdı!

Oyuncu Birce Akalay, sevgilisi Can Tunalı ile birlikte kiraladıkları villadan taşındı.

Tunalı'ya 5’i 1 yerde kaldırım!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıklar oluştu. Aynı kaldırım üzerinde 5 farklı taş bulunuyor.

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Tunalı’nın ardından Esat’a da kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Kaldırımlar, engelli vatandaşlar düşünülerek dizayn ediliyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırım çalışmaları başladı!

Yıllardır çözüm bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’ndeki kaldırımlar için Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı. Önümüzdeki aylarda birçok önemli organizasyonda yabancıları ağırlayacak olan Ankara’da, çalışmaların Tunalı’yla sınırlı kalmaması bekleniyor.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırımlar yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

Tunalı’ya yeni kaldırım geliyor!

Yıllardır bakım ve onarım bekleyen Tunalı Hilmi Caddesi’nin kaldırımları, yarından itibaren yenileniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede geniş kapsamlı başlatacağı çalışmayla, kaldırımların yerini bazalt kaplama alacak.

Tunalı Caddesi'ne yeni kaldırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12 Haziran’da okulların tatile girmesi ile birlikte Çankaya bölgesinde kaldırım yapımı gerçekleştirecek. Tunus, Tunalı Hilmi, Esat, Libya ve Arjantin caddelerindeki kaldırımlar yenilenecek.

Ankara Tunalı Caddesi'nin sorunları bitmiyor!

Ankara’nın her dönem parlayan yıldızı olan, eğlence mekanları ve cadde üstü mağazalarıyla Başkent markaları arasında yer alan Tunalı Hilmi Caddesi'nde yaşanan sorunlar bir türlü çözülmüyor.

Venue İstanbul Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Venue İstanbul Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi, Değer Tunalı Tansel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Kadıköy, Göztepe Merdivenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Boon Turizm İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Bora Tunalı, Onur Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Tarlabaşı, Beyoğlu'nda kuruldu.

Tunalı Haberi

Tunalı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tunalı Hilmi Caddesi’nin ardından, bin 500 metrelik Esat Caddesi’nde eski kaldırımları söktü. Cadde üzerindeki yaya yollarına bazalt kaplamalı beton bloklar döşeniyor. 


Bölgede oturan vatandaşların çalışmalardan rahatsız olmaması için özen gösterildiğini kaydeden yetkililer, yenileme çalışmaları kapsamında Esat Caddesi’nin, engelli vatandaşların da kullanımına uygun bir şekilde yeni kaldırıma kavuşturulduğunu anlattı.


ENGELLİ VATANDAŞLAR DA DÜŞÜNÜLÜYOR


Büyükşehir Belediyesi logolu taşlarla süslenen yeni kaldırımlar, engelli vatandaşlar da düşünülerek dizayn ediliyor. Görme engelliler için kılavuz beton parke ve uyarıcı beton parkenin kullanıldığı kaldırımlar, çift yönlü olarak yenileniyor. 2.80 ve 2.30 metre genişliğinde çift yönlü olarak düzenlenen çalışmalar kapsamında, Esat Caddesi’nde 8 bin metrekare kaldırım döşeneceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tıpkı Tunalı Hilmi Caddesi’nde olduğu gibi bu...