01 / 05 / 2024

Tunç Saraç

Tunç Saraç

HTM Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Tunç Saraç, Murat Pekcan, Hamza Elibol tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Enerji Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Enerji Ve Sanayi Anonim Şirketi Serhan Saraç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda çalışmalar başladı!

Restorasyon çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Çarşısı’nda düzenleme çalışmalarına start verdi.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı’nda restorasyon devam ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda restorasyon çalışmalarına devam ediyor.

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Tunç Yapı İnşaat Emlak Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tunç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tunçek İnşaat bu yıl yüzde 50 büyüyecek!

Ordu Fatsa'da faaliyet gösteren Tunçek İnşaat, bölgede liderliğini koruyor. Tunçek İnşaat Sahipleri Mehmet Ali Çekici ve Bahri Tunç, projelerini anlattı.

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Dsc Sara İnternational İnşaat Elektrik Anonim Şirketi Murat Yıldız ve Dursun Çalışkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul'da sağlıklı yaşamı anlattı!

Sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç, Büyükyalı İstanbul projesinin “İyi Yaşam Kulübü” etkinliğine katıldı. Saraç, Büyükyalı İstanbul'un sahip olduğu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu söyledi.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Büyükyalı İstanbul'da, Ender Saraç sohbeti 12 Şubat'ta!

“İnsan” ve “iyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı İstanbul, sağlıklı yaşam konusunda uzmanlaşmış ünlü Dr. Ender Saraç’ı, 12 Şubat Pazar günü satış ofisinde ağırlayacak.

Adnan Saraç: Konut fiyatları 2017'de artacak!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Kütahya Tunçbilek PTT Hizmet Binası satılıyor!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü, Kütahya Tavşanlı'daki Tunçbilek PTT Hizmet Binası'nı satışa çıkardı. İhalesi 29 Kasım'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 145 bin TL olarak belirlendi.

Tunç Soyer'den Yeni Kültürpark çıkışı!

İzmir'de geçtiğimiz günlerde İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın fuar alanındaki projeyle ilgi "Kültür ve Kongre Merkezi'ni istiyoruz. Ne olursa olsun bu kongre merkezi olmalı" açıklamasının ardından, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'den konuyla ilgili bir çıkış geldi.

Saraç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Müge Saraç imzasıyla kuruldu.

Tunç Saraç Haberi

Tunç Saraç

HTM Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Tunç Saraç, Murat Pekcan, Hamza Elibol tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


HTM Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-     Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...