18 / 05 / 2024

Tunç Taahhüt Havacılık

Tunç Taahhüt Havacılık

Tunç Taahhüt Havacılık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Funda Esen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Zeyrek tarafından kuruldu.

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

360 Havacılık Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

360 Havacılık Danışmalık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kaleli tarafından kuruldu.

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

Hummingdrone Havacılık Arge ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Hummingdrone Havacılık Arge ve Yazılım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İpek Görgeç ve Orkun Aşa ortaklığıyla kuruldu...

Tunç Taahhüt Havacılık Haberi

Tunç Taahhüt Havacılık

Tunç Taahhüt Havacılık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Funda Esen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 MArt'ta kurulan Tunç Taahhüt Havacılık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tunç Taahhüt Havacılık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, Dünya Ticaret Merkezi, A2 Blok, No: 10, Kat:...