07 / 05 / 2024

Tuncay Başer göçük

Tuncay Başer göçük

Kalkanca Mahallesi'nde, belediyenin taşeron bir firmaya yaptırdığı kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Çalışma yapan işçilerden Tuncay Başer (45), yaklaşık 3 metre kazılan toprağın içerisinde, diz altından toprağa gömüldü.

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi! Tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi... Bu hafta itibarıyla tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Mutfak tüpünde 9 şiddetinde zam depremi! 17 Aralık 2022 fiyatlarını görenin resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği mutfak tüpü fiyatlarında 9 şiddetinde zam depremi yaşanıyor. Açıklanan bu fiyatları görenin resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tünel çalışması başladı!

İSG, Tuzla-Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bulunan tünelde yapılan bakım çalışmalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Gökçeada Belediyesi'nin arkeolojik sit alanında başlattığı inşaata inceleme!

Gökçeada Belediyesi koronavirüs sürecini fırsata dönüştürmek amacıyla kısa süre içerisinde iki katlı betonarme binaları sit alanına inşa etti. Olay karşısında Gökçeada çevre örgütleri tepki gösterdi. Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, yapılarla ilgili işlem başlattı.

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

Tuncay Başer göçük Haberi

Tuncay Başer göçük


- Büyükşehir Belediyesince yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan göçükte diz altından toprağa gömülen işçi yaralandı


  Samsun Büyükşehir Belediyesince yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan göçükte diz altından toprağa gömülen işçi yaralandı.


İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi'nde, belediyenin taşeron bir firmaya yaptırdığı kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Çalışma yapan işçilerden Tuncay Başer (45), yaklaşık 3 metre kazılan toprağın içerisinde, diz altından toprağa gömüldü.


Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, diz altından toprağa gömülen işçiyi kürekle çevresini kazarak bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Yaklaşık 45 dakika süren çalışma sonucu işçi yaralı olarak topraktan çıkarıldı.


Başer, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Olayla ilgili soruşturma...