06 / 05 / 2024

tuncay engin kimdir

tuncay engin kimdir

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, 2011'de 10 milyon, 2012 ile 2013'te 20'şer milyon TL olmak üzere, son üç yılda toplam 50 milyon TL'lik hibe desteği veren ajanslarının 2014'te 20 milyon TL'lik 'Mali Destek Programı'nı başlatacağını açıkladı.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

​​​​​​​Engin Artemel kimdir?

Ünlü Mimar Engin Artemel kimdir? Engin Artemel hangi projelerde yer almıştır? İşte Engin Artemel'in biyografisi...

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan, Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu. Peki, Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, hangi sektörlerde hangi firmalar ile çalıştı? İşte İş adamı Tuncay Özilhan..

Konut kooperatifçiliğinde mağdur oranı yüksektir!

Denizli Ticaret Odası'nda düzenlenen Kooperatifçilik konulu konferansta konuşan Vali Yardımcısı Tuncay Engin, konut kooperatifçiliğinde mağdur oranının yüksek olduğunu ifade etti. Engin kendisinin de bu mağdurlardan birisi olduğunu aktardı.

tuncay engin kimdir Haberi

tuncay engin kimdir


 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin, 2011'de 10 milyon, 2012 ile 2013'te 20'şer milyon TL olmak üzere, son üç yılda toplam 50 milyon TL'lik hibe desteği veren ajanslarının 2014'te 20 milyon TL'lik 'Mali Destek Programı'nı başlatacağım açıkladı. Engin, "Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma' ve 'Alternatif Turizmin Geliştirilmesi' alt başlıklarından oluşan yeni programa başvurunun 30 Aralık 2013'te başlayacağını duyurdu. Engin, son başvuru tarihinin ise 20 Mart 2014 tarihi olduğunu belirterek, "BAKA, son iki yılda da teknik destek ile danışmanlık hizmetiyle bölgede 240 milyon TL'lik yatınm gerçekleşmesini sağladı" dedi. 

Yeni 'Bölge Planı' hazırlandı Tuncay Engin, İsparta, Antalya ve Burdurun ekonomik kalkınmasını sağlamak üzere birçok faaliyet gerçekleştiren BAKA'nın sektörlerde yatırımcılara hibe desteği, faiz desteği ve faizsiz kredi destekleri sağladığım, 2011 ve...