17 / 05 / 2024

Tuncay Gün kim

Tuncay Gün kim

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! EYT'de tarih verildi! İşte ilk maaşların yatacağı gün

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi, verdiği aradan sonra Meclis Genel Kurulu'nda bütün partilerin oylarıyla kabul edildi ve artık yasa haline geldi. Şimdi ise, EYT'de ilk maaşlar ne zaman yatacak? Kim hangi gün maaş alacak? soruları var. İşte sorularınızın yanıtları.

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

SSK ve Bağ-Kur emeklileri dikkat! Zamlı Temmuz maaşı ödeme takvimi belli oldu! Zamlı maaşını kim hangi gün alacak? 

Binlerce SSK ve Bağkur emeklisi Temmuz ayının sonlarına gelinmesiyle beraber, "Emekli maaş farkı ne zaman ödenecek? Emekli maaşları ne zaman yatacak?" gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Peki zamlı emekli maaşları hangi gün yatacak? İşte ödeme takvimi...

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Tuncay Gün kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Daire satışında tapu masrafını kim öder?

Tapu işlemleri, tapu harcına tabi tutuluyor. Buna göre daire satışları için de belli oranlarda harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, daire satışında tapu masrafını kim öder? Alıcı mı öder, satıcı mı öder?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Tuncay Gün kim Haberi

Tuncay Gün kim

Tuncay Gün kimdir?

Tuncay Gün İstanbul`da doğdu. 1993 yılında İstanbul İnşaat Anadolu Teknik Lisesi`nden, 1998 yılında ise YTÜ İnşaat Fakültesi`nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 


2002 yılında İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Yapı Anabilim Dalı`nda yüksek lisansını tamamladı. Mezuniyetinden bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası projede, statik proje mühendisi olarak görev almıştır. 


Halen ortağı olduğu proje ve müşavirlik ofisinde mesleğini sürdürmektedir. 


İletişim bilgileri:

Adres:

KEMANKEŞ MAH. MUMHANE CAD. 

NO:21 KARAKÖY 

BEYOĞLU - İSTANBUL


Telefon:

+90 212 2932000


Faks:

+90 212...