08 / 05 / 2024

Tuncay Karaçorlu kimdir

Tuncay Karaçorlu kimdir

İzmir'in en önemli kültürel ve doğal mirası olan Kültürpark'ın "revize" adı altında inşaat tekellerine teslim edileceğini belirten Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Sözcüsü Tuncay Karaçorlu, fuar alanının tarihsel karakterinin tehdit altında olduğunu söyledi.

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

Tk Gurup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tk Gurup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Tuncay Kara tarafından kuruldu.

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Kara tarafından kuruldu.

Smk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kara ve Meryem Karaçorlu ortaklığında kuruldu.

İzmir Kültürpark'ın tarihi tehdit altında!

İzmir'in en önemli kültürel ve doğal mirası olan Kültürpark'ın "revize" adı altında inşaat tekellerine teslim edileceğini belirten Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Sözcüsü Tuncay Karaçorlu, fuar alanının tarihsel karakterinin tehdit altında olduğunu söyledi.

Çorlu Demirköy'e yeni mesire alanı geliyor!

Çorlu Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü sınırları dahilinde C Tipi Mesire Yeri olarak projesi düzenlenen ve inşaatına ve yapımına başlanan Enver Kara Mesire alanında çalışmalarda sona gelindi.

Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan, Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu. Peki, Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, hangi sektörlerde hangi firmalar ile çalıştı? İşte İş adamı Tuncay Özilhan..

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Tuncay Arıcan kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Arıcan kimdir? Tuncay Arıcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Arıcan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Arıcan..

Tuncay Gün kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Tuncay Gün kimdir? Tuncay Gün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncay Gün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Tuncay Gün...

Tuncay Karaçorlu kimdir Haberi

Tuncay Karaçorlu kimdir

İzmir'de 2'inci doğal sit alanı olan ve 78 yıllık geçmişe sahip Kültürpark alanın "revize" adı altında rant çevrelerine teslim edileceği kaygısı büyüyor. 420 bin metrekarelik alan üzerine kurulu fuar alında, 200 bin metrekare yeşil alana sahip. 200'den fazla türe ait 7 bin 200'den fazla bitki varlığını barındıran Kültürpark alanı, 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından 12.11.1992 gün ve 4072 sayılı kararla 2. Derece Doğal ve Tarihi Sit olarak tescil edilmişti. 


Projede değişikliklere gidilecek 


Kültürpark'a ilişkin Büyükşehir Belediyesi tarafından önerilen proje ile tarihsel ve mekânsal karakterinin zarar göreceğinden endişe ediliyor. Proje değişikliğinin verildiği Folkart şirketi tarafından yapılması planlanan ve bodrum katına otopark yapılacak olması fuar alanın ciddi anlamda zarar verilecek. Projenin hayata geçirilmesi halinde alanın yeraltı su dengesini...