22 / 05 / 2024

tunceli gençlik müdürlüğü kapalı yüzme havuzu

tunceli gençlik müdürlüğü kapalı yüzme havuzu

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kente kapalı yüzme havuzu yapılması için iki yıldır sıkı bir çalışma yürüttüklerini belirtti...

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı! Kiralara yüzde 1000 zam yapıldı...

Hükümet kira zammına yüzde 25’lik tavan uygulaması yaparken kamu kurumları ise fahişin de ötesinde zam istiyor. Daha önce Hatay Arsuz konutlarında 1800-2400 lira olan kiraları 18 bin liraya çıkarken Vakıflar Genel Müdürlüğü şimdi de Eskişehir’deki kiracılarından yüzde 1000 zam istediği açıklandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde 2 yeni atama!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığına ilişkin atama kararları bugünkü 31870 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararlar...

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

TÜRKLİM, Milli Emlak Müdürlüğü’ne ödenen kira bedellerini yeniden belirleyecek! 

TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Genç, koronavirüs önlemleri kapsamında limanların maliyetlerinin azaltılması için, Milli Emlak Müdürlüğü’ne ödenen kira bedellerinin yeniden belirleneceğini söyledi...

Adana Milli Emlak Müdürlüğü'nden 15 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Adana Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 15 milyon 380 bin TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Ünye Orman İşletme Müdürlüğü'nden 8.1 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Ordu Ünye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından  8 milyon 107 bin 31 TL'lik "Arsa Satışı Karşılığı İnşaat Yaptırılması İşi" ihale ediliyor.

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü'nden 21.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kütahya Orman İşletme Müdürlüğü tarafından taşınmaz mal trampası anahtar teslimi inşaat yaptırılacak. İnşaat işi için ihale 13 Şubay'ta yapılacak. 

Adana Orman Müdürlüğü'nden 102.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Adana, Osmaniye ve Kadirli Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsü için arsa karşılığı inşaat işi ihale ediliyor. İhale 2 Ağustos'ta yapılacak...

Bursa Orman Müdürlüğü'nden 4.2 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 4 milyon 253 bin 359 TL'lik "Arsa Satışı Karşılığı İnşaat Yaptırılması İşi" ihale ediliyor.

Ankara Orman Müdürlüğü'nden 46 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü, Etimesgut ve Keçiören parsellerine karşılık Çankaya'da ve Antalya'da çeşitli inşaat işleri yaptıracak. Yapım işinin ihalesi 13 Aralık'ta gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Çevre ve Şehircilik Samsun Müdürlüğü'nden 591 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün Samsun’da devam eden 16 projesinin toplam proje değerinin 43 milyon 35 bin 453 TL olduğu belirtildi. Bu 16 projenin 3'ü konut sektöründe yapılırken bu projelere 591 milyon TL harcandı.

Vakıflar Müdürlüğü'nden restorasyona 50 milyon TL'lik bütçe!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, terör örgütü PKK'nın bölgede yakıp yıktığı çok sayıda tarihi eser, cami ve kiliseyi yeniden ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. 13 tarihi mekanın onarımı için 50 milyon TL'lik bütçe ayrıldı.

tunceli gençlik müdürlüğü kapalı yüzme havuzu Haberi

tunceli gençlik müdürlüğü kapalı yüzme havuzu


Tunceli'ye kapalı yüzme havuzu yapılacağı bildirildi.


Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kente kapalı yüzme havuzu yapılması için iki yıldır sıkı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak havuzun, Vali Hakan Yusuf Güner'in yoğun çabası sonucu yatırım programına alındığını söyledi.


Projeyle ilgili ihalenin 13 Ocak 2014'te Ankara'da yapılacağını ifade eden Kara, "Bu proje, ilimiz için son derece önemli bir proje. Biz de Tunceli için bir hayal olan kapalı yüzme havuzunun çalışmalarını tamamlayarak ihale aşamasına getirdik. Cumhuriyet Mahallesi'nde 5 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak tesisin içinde yüzme havuzları, dinlenme ve giyinme yerleri ile kafeterya gibi üniteler yer alacak. Bina tamamlandığında, Tunceli, modern bir spor tesisine kavuşacak" diye konuştu.


Havuzun yapımının 2 yılda tamamlanmasının...