17 / 06 / 2024

Tunceli Kanoğlu asfalt çalışmaları

Tunceli Kanoğlu asfalt çalışmaları

Tuncelimerkez Kanoğlu Köyü'nün bir kilometrelik ikinci kat asfalt çalışmaları tamamlandı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Tunceli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! 

Tunceli'de Alibaba Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık tapu sorunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,10 kişinin tapusunu teslim etti.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via Tek Endüstriyel Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kanoğlu tarafından kuruldu.

Tunceli-Erzincan karayoluna ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Tunceli-Erzincan karayolu yapım çalışmalarını meclis gündemine taşıdı. Şaroğlu, sorularını Bakan Turhan'a sordu...

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Tunceli Kanoğlu asfalt çalışmaları Haberi

Tunceli Kanoğlu asfalt çalışmaları

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, 2016 yılı yatırım programında bulunan Merkez Kanoğlu Köyü'nün 1 kilometrelik asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.


Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmaları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım yerinde inceledi.


Çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldırım, köy sakinleriyle de sohbet etti.



Özgür...