03 / 05 / 2024

tunceli park açıklaması

tunceli park açıklaması

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Tunceli'de Uzunçayır Barajı kamulaştırma alanı içerisinde kalan Hızır Gölü Parkı'nın yıkımının söz konusu olmadığını bildirdi...

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Gezi Parkı açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na devredilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

İBB'den Gezi Parkı açıklaması!

İBB Başkanlığı, Taksim Gezi Parkı'nın Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından İBB  mülkiyetinden alınarak Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçirilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ertuğrul Gülsever'den Albatros Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Gülsever, "Albatros Parkı imarlı bir alan. Yeşil alanın imara açılması konusu da doğru değil. İmarlı bir alan olmasına rağmen bizim tercihimiz, imarlı da olsa yeşil alana dönüştürülmesi doğrultusundadır" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Maçka Forumu'ndan park açıklaması!

Maçka Forumu, İBB Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Karayolu Tünelleri Projesi kapsamında inşaat alanına dönecek Maçka Parkı için açıklama yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),Maçka Parkı'nda tünel inşaatı sırasında ağaçların kesilmediğini tünel çalışmasının sona ermesinin ardından nakledilen ağaç sayısı kadar ağaç dikiminin yapılacağını bildirdi.

Seba İnşaat'tan Ihlamur Parkı açıklaması!

Seba İnşaat, “Ihlamur Parkı” olarak bilinen 6.929 metrekare yeşil alanın da yer aldığı, kendisine ait arsa hakkında medyada yer alan haberler, sosyal medyada yer alan yorumlara ilişkin açıklamada bulundu...

Murat Hazinedar'dan Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı’nın imara açılmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ihlamur Parkı'na gelerek, imar iznine tepki gösteren vatandaşlarla görüştü.

Beşiktaş Belediyesi'nden Ihlamur Parkı açıklaması!

Ihlamur Parkı'nın doğal sit statüsündeki 11 bin metrekarelik yeşil alanın paravanlarla çevrilmesi ile imara açıldığı" yönündeki haberlere ilişkin Beşiktaş Belediyesi iddia edildiği gibi bu alanın imara kesinlikle açılmadığını belirtti.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Belediyesi Albatros Parkı ile ilgili haber üzerine bir yaılı açıklama yaptı. Parkın hazırlanan projede imara açılmadığını belirten Büyükçekmece Belediyesi şunlara değindi;

tunceli park açıklaması Haberi

tunceli park açıklaması


Devlet Su İşleri (DSİ) Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Son birkaç gündür yazılı basında Tunceli'de Uzunçayır Barajı kamulaştırma alanı içerisinde kalan Hızır Gölü Parkı'nın veya yerel halk tarafından 'Gola Çetu Parkı' olarak adlandırılan alanın yıkılacağı şeklinde haberler yayımlanmış olup, bu bağlamda aşağıda yer alan açıklamamızın, kamuoyunun konuyu daha iyi anlaması bakımından gerekli olduğuna kanaat getirilmiştir" denildi.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Tunceli Valiliği, söz konusu alanda cemevi ve ziyaret alanı bulunması sebebiyle bu alanın halka açık park ve rekreasyon alanı olarak kalmasını ayrıca bu alanın Tunceli Belediyesine veya İl Özel İdaresine tahsis edilmesini talep etmiştir. Söz konusu parkın baraj alanı içinde kalması sebebiyle devam etmekte olan dava mülkiyetle alakalı olup, bu alanın yıkımı gibi bir olay söz konusu değildir. Söz konusu alan bugüne...