04 / 05 / 2024

Tunceli Pülümür polis güvenlik noktası yapımı

Tunceli Pülümür polis güvenlik noktası yapımı

Tunceli Pülümür'de Polis Güvenlik Noktası yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ev alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Rakam rakam hesaplandı! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı olarak elde ettikleri bu gelirler kapsamında vergi ödüyor. Peki değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? İstisnalar var mı? İşte ayrıntılar...

EGM Polis Akademisi Başkanlığı personel alım ilanını duyurdu! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı çeşitli birimlere Profesör, Dr. Öğretim Üyesi, Öğr. Gör. ve Arş. Gör. alımı yapılacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Watsons’ta tüm ürünlerde yüzde 50 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen kozmetik mağazası Watsons 17. Yılına özel tüm ürünlerde yüzde 50 indirime gitti. Watsons’ın bu indiriminde Watsons çilekli köpük losyonun fiyatı 26,95 TL oldu. İşte Watsons 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pülümür Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Nasser Najjar tarafından kuruldu. 

TOKİ Tunceli Pülümür kuraları çekild!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Pülümür projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

TOKİ Tunceli Pülümür Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Tunceli Pülümür’de hayata geçireceği 63 konutun ihalesi gerçekleştirildi

TOKİ Tunceli Pülümür 63 konut ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi 63 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak. 

Tunceli Pülümür TOKİ 63 adet konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi 63 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Ocak tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Tunceli Pülümür'e 63 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi'nde 63 yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Tunceli Pülümür için ihale tarihini belirledi.

OSB’lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arsası iptal!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın hazırladığı Üretim Reform Paketiyle OSB’lere yeni düzenleme geliyor. Buna göre, OSB’de yeri olup 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi OSB yönetimi tarafından iptal edilecek.

Kiler GYO'da yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticisi değişti!

Kiler GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Sedat Yıldız'ın yerine, Esengül Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı.

Tunceli Pülümür polis güvenlik noktası yapımı Haberi

Tunceli Pülümür polis güvenlik noktası yapımı

 Tunceli Pülümür'de Polis Güvenlik Noktası yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için