02 / 05 / 2024

Tuncer Çakmaklı biyografi

Tuncer Çakmaklı biyografi

Mimar Tuncer Çakmaklı kimdir? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugün çalışmalarına devam ettiği Tuncer Çakmaklı Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Tuncer Çakmaklı...

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Çakmaklı Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Çakmaklı Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tuncer İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Fedai Çakmaklı'dan parti binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

İYİ Parti Şanlıurfa il başkanı Fedai Çakmaklı, AKP il ve ilçe binalarına ilişkin dikkat çeken bir iddia açıkladı.

Büyükçekmece Çakmaklı Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Çakmaklı Mahallesi, 149 ada, 27 parsel ve 150 ada, 1 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Agralem İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agralem İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Meriç tarafından kuruldu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Beypazarı Belediyesi arsalarını satarak kazanç elde edecek!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sürdürülen çalışmalarla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, belediyeye bin 100 dönüm arazi kazandırdıklarını açıkladı.

Tuncer Çakmaklı biyografi Haberi

Tuncer Çakmaklı biyografi

Tuncer Çakmaklı kimdir?

Tuncer Çakmaklı, yüksek lisans eğitimini Almanya'da tamamlamış ve 30 yıllık profesyonel uluslararası mimarlık tecrübesi ile başta Almanya ve Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerde proje yönetmiştir. Profesyonel çalışmalarına paralel olarak Karlsruhe Teknik Üniversitesi-Rwth-Aachen Teknik Üniversitesi ve MSGSÜ'de genç mimarların eğitimine katkıda bulunmuştur.


Tuncer Çakmaklı Mimarlık

Şehir planlamasından kapı kolu tasarımına kadar her ölçekte tasarım ve projelendirme hizmetlerini bir bütünlük içinde her türlü hacim ve büyüklükteki geliştirme veya uygulama projelerine hizmet vermekteyiz.


Uzmanlık Ağı

TÇA olarak müşterilerimize çözüm üretmek için mükemmel bir tasarım takımının çalışkan ve iletişimi güçlü çok yönlü bir uzmanlar ağı ile en doğru çözümü sunmaktayız. Takımımız ile yapmış olduğumuz projelerde yarattığımız güçlü çalışmalar ve deneyimler geniş uzman ağımız ile müşterilerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri en üst düzeyde sonsuz bilgi ile buluşturmaktadır.


Takım...