02 / 05 / 2024

Tuncer Çakmaklı mimarlık

Tuncer Çakmaklı mimarlık

Mimar Tuncer Çakmaklı kimdir? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugün çalışmalarına devam ettiği Tuncer Çakmaklı Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Tuncer Çakmaklı...

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekorsan Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Tuncer Müştu tarafından kuruldu.

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Tuncer tarafından kuruldu.

Haze Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haze Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilal    Tuncer Kayan ve Baykal  Önal ortaklığında kuruldu. 

Mad 2 Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mad 2 Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ayşe Gümüş ve Nurullah Tuncer ortaklığında kuruldu.

4 Layer Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Layer Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Yonca ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tuncer Konut İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncer Konut İnşaat Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Tuncer tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Eylül 'de Ataşehir 'de kuruldu.

Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lift Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Tuncer, Oğuzhan Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Dumanyapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanyapı Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Duman, Fatma Betül Çini, Tuncer Baltalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Tuncer Çakmaklı kimdir?

Mimar Tuncer Çakmaklı kimdir? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tuncer Çakmaklı, bugün çalışmalarına devam ettiği Tuncer Çakmaklı Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Tuncer Çakmaklı...

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

EagleBurgman Türkiye binasını Minimale Mimarlık tasarladı!

Projeleri Minimale Mimarlık tarafından hazırlanan ve yine Minimale Mimarlık tarafından inşaat işleri tamamlanan EagleBurgmann Türkiye'nin idari binası hizmet vermeye başladı

Tuncer Çakmaklı mimarlık Haberi

Tuncer Çakmaklı mimarlık

Tuncer Çakmaklı kimdir?

Tuncer Çakmaklı, yüksek lisans eğitimini Almanya'da tamamlamış ve 30 yıllık profesyonel uluslararası mimarlık tecrübesi ile başta Almanya ve Türkiye olmak üzere çeşitli ülkelerde proje yönetmiştir. Profesyonel çalışmalarına paralel olarak Karlsruhe Teknik Üniversitesi-Rwth-Aachen Teknik Üniversitesi ve MSGSÜ'de genç mimarların eğitimine katkıda bulunmuştur.


Tuncer Çakmaklı Mimarlık

Şehir planlamasından kapı kolu tasarımına kadar her ölçekte tasarım ve projelendirme hizmetlerini bir bütünlük içinde her türlü hacim ve büyüklükteki geliştirme veya uygulama projelerine hizmet vermekteyiz.


Uzmanlık Ağı

TÇA olarak müşterilerimize çözüm üretmek için mükemmel bir tasarım takımının çalışkan ve iletişimi güçlü çok yönlü bir uzmanlar ağı ile en doğru çözümü sunmaktayız. Takımımız ile yapmış olduğumuz projelerde yarattığımız güçlü çalışmalar ve deneyimler geniş uzman ağımız ile müşterilerimize ihtiyaç duydukları hizmetleri en üst düzeyde sonsuz bilgi ile buluşturmaktadır.


Takım...