21 / 05 / 2024

Tunnel Expo ne zaman

Tunnel Expo ne zaman

Emniyetli, konforlu ve sürdürülebilir ortamlar için aydınlatma çözümleri sunan Schréder, 28 - 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Tunnel Expo’da yerini alıyor...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Antalya Expo Kulesi'ne ''Dünya'nın En İyi Kültürel Yapısı'' ödülü!

Taca İnşaat'ın inşa ettiği Antalya’nın simge yapılarından biri olan Antalya Expo 2016 Kulesi, ENR tarafından Dünyanın En İyi Yapıları 2017 ödül töreninde “Dünyanın En İyi Kültürel Yapısı” ödülü aldı. 

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

3. Tunnel Expo Turkey 1-4 Eylül'de İstanbul Fuar Merkezi’nde!

Türkiye’nin Tünel ve Tünel Yapım kavramlarını tanımasını sağlayan TUNNEL EXPO, 2014 ve 2015’in ardından 3. kez sektörle buluşuyor.

EXPO'da ziyaretçi sayısı 160 bine ulaştı!

EXPO 2016 Antalya sergi alanının açıldıktan sonraki ilk dört gününde 100 bin kişi ziyaret etti. Bugüne kadar 160 bin kişi ziyaret etmiş bulunuyor.

Antalya City Expo 2016 Fuarı ne zaman?

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak.

Mobilya sektörüne MODEF EXPO morali!

İnegöllü 181 mobilya firmasının katıldığı 34’üncü MODEF EXPO, sektörün yüzünü güldürdü. 50 ülkeden alım heyetinin geldiği fuarda yurtdışından gelen müşterilerle yüksek oranlarda ihracat anlaşması imzalandı.

Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı ne zaman yapılacak?

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için şu ana kadar 150 firma kayıt yaptırdı.

Expo Real 2015'te yatırım fırsatları anlatıldı!

Türkiye'de yatırım yapanlar Türkiye'deki yatırım fırsatlarını Expo Real'de anlattı. Türkiye Yatırım Fırsatları Paneli'ne birçok isim katıldı.

Antalya EXPO alanında çalışmalar ne durumda?

Antalya Valisi Muammer Türker, EXPO 2016 Antalya'ya şu ana kadar 34 ülkenin katılımı teyit ettiğini, 7 uluslararası kuruluşun da katılmasının beklendiğini bildirerek, çalışmaların büyük bölümünün aralık ayının sonunda tamamlanacağını ifade etti.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

Tunnel Expo ne zaman Haberi

Tunnel Expo ne zaman

Emniyetli, konforlu ve sürdürülebilir ortamlar için aydınlatma çözümleri sunan Schréder, 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Tunnel Expo’da yerini alıyor.


Tünel aydınlatma çözümlerinde dış aydınlatmayla uyumlu, görsel konforu yüksek ve minimum enerji tüketimini hedefleyen Schréder; 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tunnel Expo’ya katılıyor. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan Tunnel Expo’da Schréder GL2 ve OMNİSTAR ürünlerini sergileyecek.


Ana faaliyet alanlarından biri Tünel segmenti olan Schréder; LED ışık kaynakları ile sadece aydınlatma için değil, aydınlatma kontrol sistemlerinin de çözüm ortağı olduğunu hem ürün portföyü hem de mühendislik hizmetleriyle vurguluyor. Özellikle tünel aydınlatma çözümlerinde LED ışık kaynaklarıyla enerji verimliliği konusunda deneyimli olan Schréder, fuar sırasında gerçekleşecek olan 3. Tünelcilik Kısa Kursu’na da katılıyor. 30 Ağustos 2014 gününde düzenlenecek olan...