30 / 04 / 2024

Schréder, Tunnel Expo’da yerini alıyor!

Schréder, Tunnel Expo’da yerini alıyor!

Emniyetli, konforlu ve sürdürülebilir ortamlar için aydınlatma çözümleri sunan Schréder, 28 - 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Tunnel Expo’da yerini alıyor...



Emniyetli, konforlu ve sürdürülebilir ortamlar için aydınlatma çözümleri sunan Schréder, 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Tunnel Expo’da yerini alıyor.


Tünel aydınlatma çözümlerinde dış aydınlatmayla uyumlu, görsel konforu yüksek ve minimum enerji tüketimini hedefleyen Schréder; 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tunnel Expo’ya katılıyor. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan Tunnel Expo’da Schréder GL2 ve OMNİSTAR ürünlerini sergileyecek.


Ana faaliyet alanlarından biri Tünel segmenti olan Schréder; LED ışık kaynakları ile sadece aydınlatma için değil, aydınlatma kontrol sistemlerinin de çözüm ortağı olduğunu hem ürün portföyü hem de mühendislik hizmetleriyle vurguluyor. Özellikle tünel aydınlatma çözümlerinde LED ışık kaynaklarıyla enerji verimliliği konusunda deneyimli olan Schréder, fuar sırasında gerçekleşecek olan 3. Tünelcilik Kısa Kursu’na da katılıyor. 30 Ağustos 2014 gününde düzenlenecek olan “Tünel Aydınlatmasında LED Kullanımının Faydaları” konulu sunumu ‘Schréder Comelec S.A.’nın Pazarlama Bölüm Müdürü Jean- Luc Lambert’ yapıyor.



Geri Dön