29 / 04 / 2024

Mesa, REstate'te yerini alıyor

Mesa, REstate'te yerini alıyor

MESA; başta Türkiye olmak üzere, 9. Gayrimenkul Zirvesi ile Gayrimenkul Fuarı'nı buluşturan ISTANBUL REstate'e, hem sponsor, hem de katılımcı olarak yerini alıyor



Türk inşaat sektörünün köklü ve öncü kuruluşu MESA; başta Türkiye olmak üzere, Akdeniz Bölgesi, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve Eski Sovyet Cumhuriyetleri gibi geniş bir coğrafyadan gayrimenkul devlerini bir araya getiren 9. Gayrimenkul Zirvesi ile Gayrimenkul Fuarı'nı buluşturan ISTANBUL REstate'e, hem sponsor, hem de katılımcı olarak yerini alıyor.

MESA GYO; zirve ve fuarı birleştiren konsepti ile sektöründe ve dünyada ilk olma özelliği taşıyan 2–4 Haziran tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek buluşmada hazır bulunacak.

3 Haziran'da, Saat 12.15–13.15 arasında yapılacak olan “Akıllı Geliştirme Nedir?” konulu paralel oturumda, MESA GYO kurmaylarından Yüksek Mimar Gülder Taşçıoğlu; MESA'nın 40 yıllık tecrübesi ışığında bir sunum gerçekleştirecek. 3-4 Haziran'da ise 450.000.000 TL'lik portföy büyüklüğüyle dikkat çeken MESA GYO; Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu C-10 No'lu standında, portföyünde yer alan projelerini sergileyecek.


Geri Dön