05 / 05 / 2024

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu. Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında fina

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pıllow Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Kayrancıoğlu tarafından kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Batuk Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batuk Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'na 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Batuk tarafından kuruldu.

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Çınar tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlıhan Güngör tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu. Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında fina Haberi

Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla kuruldu. Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında fina


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Tunusluoğlu imzasıyla  kuruldu. 


Tunusluoğlu Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari,mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans ve danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını temsilciğini ve yönetimini üstlenmek. 2-Kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bunların, finansman, organizasyon ve yönetim meselelerini toplu bünye içerisinde ve ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliğini artırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde ve milli ekonominin gereklerine uygun olarak gelişmelerine ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari sınaî ve mali girişimlerde bulunmaktır.  3-İştirak...