26 / 05 / 2024

Tüpgeçit Projesi ihalesi

Tüpgeçit Projesi ihalesi

Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak, 1 milyar dolara mal olacak İstanbul Metrosu ve 700 milyon dolara mal olacak Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkarılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 2 şehirde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Kars ve Aydın İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Mardin Söğütözü 110 konut ihalesi yarın!

Mardin ili Derik ilçesi, Söğütözü mahallesinde 110 adet konut ve 3 dükkanlı ticaret ile 1 adet cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ 2 bölgede zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 7 Temmuz'da!

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki konutların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 7 Nisan'da!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep'te zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Gaziantep İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Konya İli Genelinde Yapılacak 2283 Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Tüpgeçit Projesi ihalesi Haberi

Tüpgeçit Projesi ihalesi



Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre;  1990 yılında Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak, 1 milyar dolara mal olacak İstanbul Metrosu ve Kocamustafapaşa ile Söğütlüçeşme arasında yapılacak, 700 milyon dolara mal olacak Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkarılacakmış.



Haberin devamı için...