03 / 05 / 2024

tur yapı Solaris Park Residence

tur yapı Solaris Park Residence

Ege Bölgesi'nde Manisa, İzmir ve Eski Foça üçgeninde inşaat ettiği konutlarla bölgede dikkati çeken Yapı Tur inşaat, Manisa'da hayata geçirdiği iki iddialı proje ile kentte konut ihtiyacına katkı yapacak.

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkez nakli yapıldı!

Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda Tur.Eğt.Paz.Emlak İlt.Hiz.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beşus İnş.Taahhüt Dekorasyon Madencilik Gıda'nın merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Prodate İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prodate İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tur tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

28 Mayıs sonrası Türkiye’ye tur taleplerinde talep patlaması yaşandı!

Seçimlerin sona ermesiyle beraber Ruslar, Türkiye’ye akın etmeye başladı. ATOR tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Rusların Türkiye turu rezervasyonları son bir haftada yüzde 40 oranında arttı.

Seçim sonrası yetkililere çağrı ‘Yapısal reformlar gündeme alınmalı’

İnşaat sektöründen seçim sonrası çağrı geldi. Sektör temsilcileri, 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimleri sonrası üretim ve satışları artırıcı politikaların hızla devreye alınmasını talep ediyor.

Aman dikkat! İkinci tur sonrası konut fiyatları resmen tavan yapacak!

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinin ardından konut fiyatlarının yükseleceği kaydedildi. Gayrimenkul sektöründe 2023’ün ilk dört ayında birçok sebep yüzünden düşen satışların, seçim sonrası dönemde yükselebileceğini ifade eden uzmanlar, fiyatların yüzde 40’a kadar yükselebileceğini belirtti

Seçim biter bitmez yapılacak zamlar netleşti! 

Türkiye geçtiğimiz hafta seçime gitti. Milletvekili seçimi sonuçlandı. Geriye, cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur var. İşte adayların vaatleri...

Seçimin ikinci tur kalmasıyla piyasalarda belirsizlik hakim! Dolarda ve borsada neler olacak?

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalması kesinleşti. Bu nedenle piyasalarda ikinci tur seçimlerinin yapılacağı 28 Mayıs tarihine kadar belirsizliğin süreceğin ifade edildi.

Kamudaki 700 bin işçiye zam şoku! Pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Kamu toplu sözleşmelerinde yeni tur görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek. Peki pazarlıkta son durum ne? Kamu çalışanlarına ne kadar zam yapılacak? 

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Bankası'ndan rekor promosyon! Tüm emekliler zil takıp oynayacak

Yapı Kredi, Türkiye merkezli bir bankadır. Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olarak faaliyet gösteren Yapı Kredi, 1944 yılında kurulmuştur. Bankanın merkezi İstanbul'da yer almaktadır ve Türkiye'deki pek çok şehirde şubesi bulunmaktadır.

Altınbaş'tan yarım tur yüzüklere anında yüzde 35 indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta yarım tur yüzük yüzde 35 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Altınbaş'ta yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Altınbaş yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

tur yapı Solaris Park Residence Haberi

tur yapı Solaris Park Residence

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Taşçı, "25 yıldır müşterilerimizin istek ve beklentilerini karşılayacak güvenilir, konforlu ve modern projeleri hayata geçiriyoruz" dedi. 



Uncubozköyde Doğa Park projesi ile yeşillikler içerisinde orman ve ova manzaralı 3 artı 1 daireleri yapan firma, Güzelyurt mahallesinde 16 kat olacak Solaris Park Residence ile de sosyal donatılarıyla farklı bir projeyi kentte sunmaya hazırlanıyor.



OTEL KONFORUNDA 

Yapı Tur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Taşçı, "Kuruluşumuzun 25. yıldönümünde Manisa'da fark yaratacak bir yapıya imza atacağız. 

1989 yılrnda bu sektöre adım atarak özellikle Eski Foça'da inşaa ettiğimiz taş evlerle sektöre yenilik getirmiştik. İzmir'de de çalışmalar yapan Yapı Tur İnşaat olarak şimdi kendi memleketimiz Manisa'da, Güzelyurt ve Uncubozköy bölgelerinde arsalarımız üzeıinde kente farklılık getirecek iki projemizi uygulamaya koyduk" dedi. 


"Uncubozköy semtinde 30 adet 3 artı...