04 / 05 / 2024

Turan Bulak yatırımları

Turan Bulak yatırımları

Ünlü işadamı Turan Bulak, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüsameddin Kırk ve Turan Kırk ortaklığında kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Mehmet Ergün Turan: Yatırımlar artarak devam ediyor!

"15 Temmuz destanını yazan aziz milletimizin, bu kahramanlık hikâyesi ilelebet yaşayacak” diyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ülke olarak yatırımlarımız artarak devam etti ve halen sürüyor” dedi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Vorldmaks İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vorldmaks İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ozan Alkım Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Sarıyer'de kuruldu.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

Ayhan Demir Çelik, Gebze şubesinde yatırımlarını sürdürüyor!

Firmanın geçen yıl devreye aldığı bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubesinde tamamlayıcı yatırımlara devam ettiğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, "Kesim parklarına çeşitli modernizasyon yatırımları yaptık" dedi...

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Turan Bulak yatırımları Haberi

Turan Bulak yatırımları


Ünlü işadamı, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, "Sanayi ve üretim olmadan sadece bina yapmak felaket olur" dedi. 

Bulak, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi 


BULAK Grup, Türkiye'nin birçok kentinde önemli işlere imza atmış köklü firmalardan biri. Katı atık bertaraf tesisinden katlı otoparka, hastaneden atış poligonuna kadar birçok önemli projeyi hayata geçiren şirket, Türkiye'nin öncü firmaları arasında. Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bulak, şirketin kuruluşundan yaptıkları çalışmalara, inşaat sektöründeki duruma kadar

birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. 


¦ Şirketin gelişimiyle ilgili bilgi verir misiniz? Bulak Group, kuruluşundan bu yana nereden nereye geldi? 


Şirket 1990 yılında kurulmuştur. 1989 yılı seçimlerinde Ankara'da bütün belediyeleri Murat Karayalçm ve ekibi almıştı. Ben de Mamak Belediyesinde imar dairesinde inşaat...