02 / 05 / 2024

Turan Eren yatırımları

Turan Eren yatırımları

Emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüsameddin Kırk ve Turan Kırk ortaklığında kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Ergün Turan: Yatırımlar artarak devam ediyor!

"15 Temmuz destanını yazan aziz milletimizin, bu kahramanlık hikâyesi ilelebet yaşayacak” diyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ülke olarak yatırımlarımız artarak devam etti ve halen sürüyor” dedi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

AB referandumu İngiltere'de inşaat yatırımlarını erteletti!

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Mark Carney “Özellikle referandum getirdiği belirsizlik sebebiyle yatırımları, inşaat ve konut aktivitesini içeren gibi büyük çaplı ekonomik kararların ertelendiğine dair daha fazla işaret görüyoruz.” dedi

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Vorldmaks İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vorldmaks İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ozan Alkım Turan tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Sarıyer'de kuruldu.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

Ersun Bayraktaroğlu: Risk alınmayan gayrimenkul yatırımlarına yöneliniyor!

Gayrimenkul sektöründe tahminleri içeren panelde konuşan PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü lideri Ersun Bayraktaroğlu yatırımcıların iyimser olmalarına karşın risk almayacak gayrimenkul yatırımlarına yönelme eğiliminde olduklarını ifade etti...

Turan Eren yatırımları Haberi

Turan Eren yatırımları

Cumhuriyet tarihinde mülki idare amirleri arasında 105 rekorun sahibi olan ve görev yaptığı yerlerde "atom vali" olarak anılan, emekli Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, geliştirdiği "garantili kooperatifçilik" modeli ile dev bir konut projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Malkara kaymakamlığı döneminde Türkiye'nin en büyük süt fabrikasını kuran, Turan Eren'in, "İdareciler Kooperatifi" ve "Pal City Yapı Kooperatifi" ile yaptığı inşaatlar büyük ilgi gördü. Antalya Döşemealtı'da yaptığı 200 konutluk ilk projesindeki konutları tanıtım aşamasında satan Turan Eren, aynı bölgedeki 402 konutluk "Pal City 2 Vali Konakları"nın temelini 17 Mayıs Salı günü üyeleri ile birlikte atacak. 


'Kamu terbiyesi' 


İnşaat sektörüne neden girdiğini anlatan Pal City Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Turan Eren, "Kamu terbiyesi ile özel sektörü birleştirerek başarıyı yakaladık" dedi. 


Görev yaptığım bölgelerde "Turan Eren...