04 / 05 / 2024

Turan Karadeniz kimdir

Turan Karadeniz kimdir

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, HES'lerin tarımsal alanların sulamasında kullanılması gerektiğini söyledi. Karadeniz, yaptığı açıklamada, küresel ısınmanın tarıma çok ciddi zarar verdiğini anlattı.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

İdris Turan İlter ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı? Nereli?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda, Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olan İdris Turan İlter kimdir? Nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte İdris Turan İlter ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Turan tarafından kuruldu.

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Ergün Turan: Karadeniz'de arazi bulmakta zorlanıyoruz!

TOKİ Başkanı Turan: "Bizim yeni konseptimiz yatay mimaridir, hiçbir şeyde en yüksek bina TOKİ binası olmayacak diyoruz. Karadeniz'de hazine arazisi, konut arazisi bulmakta zorlanıyoruz" dedi.

Yasemin Karadeniz kimdir?

Mimar Yasemin Karadeniz kimdir? Mimar Yasemin Karadeniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yasemin Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yasemin Karadeniz..

Yücel Karadeniz kimdir?

Mimar Yücel Karadeniz kimdir? Mimar Yücel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yücel Karadeniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yücel Karadeniz...

Karadeniz Yeşil Yol hattına teleferik geliyor!

Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayan, 40 yeni turizm noktası oluşturan 'Yeşil Yol'a teleferik yapılacak ve yeni bir turizm potansiyeli oluşturulacak.

Turan Karadeniz: HES'lerin suyu tarımda kullanılsın!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, HES'lerin tarımsal alanların sulamasında kullanılması gerektiğini söyledi. Karadeniz, yaptığı açıklamada, küresel ısınmanın tarıma çok ciddi zarar verdiğini anlattı.

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Öznur Turan kimdir?

Mimar Öznur Turan kimdir? Mimar Öznur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Öznur Turan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Öznur Turan..

Mehmet Ergün Turan kimdir?

TOKİ Başkanı ve Mühendis Mehmet Ergün Turan'ın, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul İli Fatih İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mehmet Ergün Turan kimdir?

Turan Karadeniz kimdir Haberi

Turan Karadeniz kimdir

Kuraklığın arttığı Türkiye''de HES projelerinin tarım sektöründe değerlendirilmesinin olumlu sonuçlarının olabileceğini vurgulayan Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, başta Karadeniz bölgesi olmak üzere Anadolu''nun tamamında son yıllarda gerek tahıl gerekse meyve üretiminde rekolte sıkıntısı yaşandığını kaydetti.


Karadeniz, her yıl etkisini daha da gösteren küresel ısınmaya karşı yeni önlemlerin alınması gerektiğine dikkati çekerek,  tarım alanlarının sulanması için HES projelerinin önemine değindi. 

HES''lerde yeni bir düzenlemeye gidilerek tarım alanlarının da sulanması noktasında çalışmanın olması gerektiğine işaret eden Karadeniz, "Aşırı yağışları değerlendirmenin en basit yolu dere üzerine dolgu gövdeli barajlar kurmak. Dolayısıyla bölgemizde oldukça fazla HES projesi var. HES projeleri, su toplama ve suyu tarımsal alanda kullanma noktasında yoksun. Bu projelerde yapılacak yeni düzenlemeyle hem enerji elde edilebilir hem de yıl...