30 / 04 / 2024

Turan Okşaroğlu

Turan Okşaroğlu

Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Okşaroğlu, Osman Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Metur Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Metur Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turan Durmuşoğlu tarafından kuruldu.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

ŞOK çarşamba gününe yine bomba indirimlerle giriyor! O ürünlerin fiyatını duyanlar şok oldu

İndirimli ürünlerini her hafta müşterilerle buluşturan ŞOK, Bu hafta yayınladığı aktüel ürünlerle yine vatandaşın yüzünü güldürdü. Çarşamba günü indirimli ürünleri bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte o indirimli ürünler...

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Viduşlu Park Manisa çok yakında satışta!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçirilen Viduşlu Park çok yakında satışa sunuluyor...

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

Turan Okşaroğlu Haberi

Turan Okşaroğlu

Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Okşaroğlu, Osman Özkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Yöntem Teknik Elektrik Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 2-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Her türlü elektrik, mühendislik, mekanik, taahhüt, proje, inşaat, emlak, turizm hizmetlerinde danışmanlık vermek. 5-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının...