26 / 07 / 2024

Turanlar Group hotel

Turanlar Group hotel

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı.

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt için imzalar atıldı!

Radisson Hotel Group, İstanbul'daki 15. tesisi olacak Radisson Hotel Apartments Delta İstanbul Esenyurt yatırımı için imzaların atıldığını duyurdu... 

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Barcelo Istanbul Hotel açıldı!

Barcelo Hotel Group Türkiye Genel Müdürü Hasan Ekmen yaptığı açıklamada, "Grup olarak Türkiye'ye çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu doğrultuda önümüzdeki 5 yıl içerisinde 20 otele ulaşmayı ve yaklaşık 100 milyon avroluk bir yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Turanlar Group hotel Haberi

Turanlar Group hotel

Parke ile büyüdü şimdi enerjiye giriyor Orman ürüııleri sektöründe faaliyet gösteren Turanlar Group, beş yıl önce Peli Parquet markasıyla girdiği parke işinde önemli bir büyüme yakaladı. Şirket bu pazarda yüzde 20'lik paya ulaştı. Kağıt, gıda ve turizm sektörlerinde de faaliyetleri olan şirket şimdi de enerjiye göz dikti. Turanlar Group, Samsun Vezirköprü'deki üretim tesisisin atıklarından elektrik üretmeye hazırlanıyor. 


Orman endüstrisi, kağıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Group, 1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kuruldu. İlk başta kereste yatırımı ile işe başlayan üç kardeş, 1978 yılında Pelit Arslan kontrplak fabrikasını satın alarak iş hacmini büyüttü.  1993 yılında Turan Prince World Club ile turizm sektörüne adım atıldı. Turan Kardeşler için dönüm noktalarından biri de özelleştirmeden satın aldıkları Samsun...