06 / 05 / 2024

Turanlar Grup istanbulda otel mi yapacak

Turanlar Grup istanbulda otel mi yapacak

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Peli Parke’den eğitime destek!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup bünyesindeki Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi.

Peli Parke eğitime destek veriyor!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

Peli Parke ürünleri AB pazarına giriyor!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.

Aydınlı Grup'tan, Pierre Cardin'e 100 konsept mağaza!

Pierre Cardin 'in 7 ülkede 18 yıldır ana lisansörlüğünü yürüten Aydınlı Grup, markanın global lisans temsilciliği hakkına sahip oldu. Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı A. Said Kavurmacı, “2-3 yıl içinde markayı alabilecek bir konsorsiyum oluşturabiliri

Mustafa Yılmaz, Vera Grup Gayrimenkul A.Ş.'yi kurdu!

Vera Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mustafa Yılmaz, Başkan Yardımcılığını ise Deniz Yılmaz yapacak...

Kuzu Grup, İran'da 8 ayda 20 bin konut yapacak!

İran'ın başkenti Tahran'ı depreme karşı ilk kez betonarme binalar yerine 'tünel kalıp sistemiyle' yenileyecek 100 bin konutluk Mesken Meher projesine başlayan Kuzu Grup, projenin ilk etabını planlanandan bir ay erken tamamlayarak Ağustos'ta teslimedecek

Uluhan Grup'tan 2 kampanya!

Uygun fiyatlar ve ekonomik ödeme planlarıyla sektöründe fark yaratmayı amaçlayan Uluhan Grup, Esenyurt'ta Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri projelerini aynı anda yürütüyor...

Turanlar Grup istanbulda otel mi yapacak Haberi

Turanlar Grup istanbulda otel mi yapacak

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup; 1993 yılından beri faaliyet gösterdiği turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 320 oda ve 650 yataklı şehir oteli inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü açıklayan Turanlar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Budak Turan; amaçlarının  uluslararası çapta bir oteller zinciri kurmak olduğunun altını çizdi.


1993 yılında kurulan Turan Prince World’le turizm sektörüne adım attıklarını belirten Budak Turan “2015 yılı turizm sektörü için zor geçti, gerek Rus rublesinin Dolar karşısındaki değer kaybı gerekse de sektör dışında yaşanan siyasal gelişmeler sebebiyle otellerin doluluk oranlarında belirgin bir düşüş yaşandı, sektörde yaşanan bu gelişmelere karşın biz yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.


Yaz aylarında...