27 / 04 / 2024

Tureks Stone güz

Tureks Stone güz

Doğanın kendini yenilediği hem hüzünlü hem romantik güz mevsiminde, Tureks Stone koleksiyonlarında yer alan kahverengi doğal taşlar ile mekanlarınıza toprağın yarattığı rahatlık hissini de getiriyor.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Körfez'in gözü Sinpaş projelerinde!

Doha'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'da Sinpaş GYO da yerini aldı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Gacemer, "Körfez’in gözü Sinpaş projelerinde" dedi. 

İnşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi!

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

Belgin Pekcan: Mimar gözünde projenin ruhunu anlamak önemli!

Mimarlık Haftası etkinliklerinin üçüncü gününde mimarlık, mühendislerle masaya yatırıldı.Belgin Pekcan,mimar gözünde o projenin ruhunu anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Yabancıların gözü mega projelerde!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul yatırımcıları ve grupları Dubai'de bir araya geldi. Yabancı yatırımcıların gözü kulağı 3. Havalimanı ve Çanakkale Köprüsü gibi mega projelerdeydi.

MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı!

Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı.Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2017.

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Gözükızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

GYODER ve BAU işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2017 güz dönemi kayıtları başladı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Bursa'da!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız, bugünkü yazısında Bursa'daki emlak ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Yıldız, gayrimenkul yatırımcılarının gözünün Bursa'da olduğunu söyledi.

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava maniada!

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava mania sorununa çevrildi. Bölgede yaz aylarının gelmesiyle konut yatırımları hayata geçecek.

TOKİ Şuhut Altıgöz Mahallesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ'nin Şuhut Altıgöz Mahallesi'nde hayata geçirdiği 412 konutluk projesinin sözleşmesi ve müzakere tutanağı 14 Mayıs'ta imzalanmaya başlanacak.

Tureks Stone güz Haberi

Tureks Stone güz

Rahatlığın ve doğallığın sembolü olan ve ev dekorasyonunda sıkça kullanılan kahverengi, Tureks Stone’nun koleksiyonlarında hayat buluyor. Özellikle zemine hâkimiyetiyle güven veren kahverengi doğal taşlar yaşam alanlarınıza yeni bir kimlik kazandırıyor.  

Sonbaharın romantikliliğini mekanlarına taşımak isteyenlere hitap eden Tureks Stone kahverengi doğal taş koleksiyonları,  dokulu yüzeyden cam yüzeye, sırlı yüzeyden mat yüzeye kadar bir çok seçenek sunuyor. Birbirinden farklı renkler ile bir arada kullanıma uygun kahverengi taşlar, salon ve oturma odası gibi mekanlarda kullanılabildiği gibi banyo ve mutfak gibi ıslak zeminlerde de...