17 / 05 / 2024

Tureks Stone nasıl

Tureks Stone nasıl

Geniş koleksiyon seçenekleri ve de farklı tasarımları ile ezber bozduran Tureks Stone, yeni koleksiyonu olan Odyssey ile mekanlarınızda sofistike bir tarz yaratmanız için olanak sunuyor.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Tureks Stone'dan kış bahçenizi aydınlatacak koleksiyonlar!

Havaların soğumasıyla birlikte kış bahçelerine geçiş başlıyor. Tureks Stone, soğuk kış günlerinin keyfini modern ve sıcak kış bahçelerinde çıkarmak isteyenler için birbirinden şık koleksiyonlar sunuyor.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Tureks Stone Cersaie’ye katılıyor!

Tureks Stone, 22-26 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da düzenlenecek Cersaie’ye katılıyor. Fuarda mevcut ürünleri dışında yeni koleksiyonlarını da sergileyecek olan Tureks Stone, sektör profesyonellerini etkisi altına almayı amaçlıyor.

Tureks Stone güz mevsimini kahverengi ile karşılıyor!

Doğanın kendini yenilediği hem hüzünlü hem romantik güz mevsiminde, Tureks Stone koleksiyonlarında yer alan kahverengi doğal taşlar ile mekanlarınıza toprağın yarattığı rahatlık hissini de getiriyor.

Tureks Stone siyah ve beyaz uyumunu mekanlarınıza getiriyor!

Tureks Stone, sadelikten yola çıkarak, renk karmaşasından uzak, net çizgilerden oluşturduğu yeni koleksiyonlarındaki mermerler ile siyah ve beyaz uyumunu mekanlarınıza getiriyor. Seri, 33 USD - 230 USD fiyat aralığında satılıyor.

Tureks Stone Las Vegas'ta Covering Fuarı'na katılıyor!

Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. Tureks Stone Las Vegas'ta Covering Fuarı'na katılıyor.

Tureks Stone, houte couture koleksiyonu Glamour ile mekanlara yenilik kazandırıyor!

Tureks Stone, houte couture koleksiyonu Glamour ile mekanlara yenilik kazandırıyor.Tureks Stone, yaşam alanlarınızı podyuma dönüştürüyor. Tureks Stone, houte couture koleksiyonu Glamour ile size özel mekanlar yaratmanıza imkan sağlıyor.

Tureks Stone Marble Fuarı'na katıldı!

Tureks Stone, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve tasarımlarıyla, İzmir’de düzenlenen MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda katılımcıların dikkatlerini üzerine topladı.

Tureks Stone'dan banyo ve mutfaklara özel yeni koleksiyon!

Modern çizgisi, kaliteli üretimi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile doğal taş trendleri belirleyen Tureks Stone; banyo ve mutfaklarında farklılığı arayanlara yepyeni bir koleksiyon sunuyor.

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir gayrimenkul alım-satım işleminiz var. Daha önce hiçbir tapu işleminde bulunmayanlar için tapu işlemleri nasıl yapılır, araştırdık...

Tureks Stone nasıl Haberi

Tureks Stone nasıl

Tureks Stone, yeni koleksiyonu Odyssey ile birbirinden farklı parçaları bütünleşerek mekanlarda tasarım harikası yaratmanızı sağlıyor. Mermer, kireç taşı ve camın birleşimiyle oluşan karolar, mekanlarında hem sadelik hem de şıklığı arayanların tercihi oluyor. Birbirinden farklı on altı geometrik desenlerden oluşan koleksiyon, mermer dayanıklılığı ile güvenli ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunarken içeriğindeki cam sayesinde kullanılan yere ışıltı saçıyor.

Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen koleksiyon large, medium, small olmak üzere 3 farklı boyuttan oluşuyor. Turkuaz, bej, kahve, gri gibi birçok renk alternatifi sunan Odyssey koleksiyonundaki karolar hem yatay hem de dikey olarak...