06 / 05 / 2024

Tureks Stone taş

Tureks Stone taş

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasa Stone Yapı Elemanları Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Nalan Ilgın ve Sami Güven ortaklığında kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hadwan Murad tarafından kuruldu.

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Ankara Gold Stone Evleri 11.2 milyon TL'ye satışta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Etimesgut Eryaman'da bulunan Ankara Gold Stone Evleri'ni satışa çıkardı. Toplam 5 bloktan oluşan 82 dairenin toplam bedeli 11 milyon 258 bin 97 TL olarak belirlendi.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Tureks Stone taş Haberi

Tureks Stone taş

Eşsiz tasarımları ile adından sıkça söz ettiren Tureks Stone, moda dünyasına tekrardan giriş yapan zikzak desenleri mekanlara taşıyor. Düşünüldüğü gibi sert bir etki yaratmayan zikzaklar, kullanıldığı alana hareketlilik katıyor. Gri, kahverengi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile her zevke hitap eden koleksiyon, Tureks Stone’nun Levent ve Tuzla’daki showroomunda sizleri...