17 / 05 / 2024

Turgay Albayrak biyografi

Turgay Albayrak biyografi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak kimdir? İşte Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak biyografisi...

Berat Albayrak: Koronavirüsün bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının ekonomiye etkilerine ilişkin olarak "Bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak" görüşünü dile getirdi.

Bakan Albayrak: Çiftçiye 6 milyar liralık kredi borcunu öteleme imkanı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerinin faizsiz 6 ay ertelenmesi ile çiftçiye yaklaşık 6 milyar liralık borcunu öteleme imkanı sunduklarını bildirdi.

Berat Albayrak: 2.1 milyon vatandaşımıza 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, temel ihtiyaçları için 2.1 milyon kişiye 12.1 milyar liralık kaynak tahsis edildiğini açıkladı. Albayrak, "Hiçbir uluslararası kurum ya da kuruluştan destek ya da yardım talebinde bulunmadan süreci yönetiyoruz" dedi.

Berat Albayrak'tan Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıklaması! 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatının atom çekirdeği üzerinde yükseldiğini belirtti. Albayrak, "70 yıllık hayal gerçeğe dönüşüyor" dedi...

Berat Albayrak: 40 bin çiftçiye erken ödeme yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "TÜRKŞEKER, 40 bin çiftçiye verilmesi gereken avans ile küspe istihkak bedellerinin ödemesini erken yapacak." dedi.

Bakan Albayrak 'İş'e Devam Desteği' başlattıklarını duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak." açıklamasında bulundu.

Berat Albayrak: Kriz sevdalılarını hüsrana uğrattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Aldığımız önlemlerle, ekonomideki tüm kurumlarımızın ortaya koyduğu güçlü koordinasyonla, iş dünyamıza verdiğimiz desteklerle 'kriz sevdalılarını' hüsrana uğrattık." dedi.

Berat Albayrak'tan konut alacaklara faiz indirimi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 'Türkiye İçin Değişim Başlıyor' programı kapsamında Kahramanmaraş'da ekonomideki değişimler ve bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Berat Albayrak: Böyle devam ederse büyüme beklentimizin üzerinde yaşanır!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Böyle devam ederse yüzde 5 baz büyüme oranı beklentilerimizin üzerinde yaşanır." dedi.

Berat Albayrak: TL varlıklara güvenenler kazandı!

Döviz ve spekülatif beklentilere yatırım yapanların önemli bir getiriyi kaçırdığını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2018 Ağustos‘tan bugüne TL varlıklara güvenenler kazandı" dedi.

Berat Albayrak: İFM'ye yoğun ilgi var!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "İstanbul'un bir finans merkezi olarak doğal mecra olma hikayesi kendiliğinden yeşeriyor" dedi. Berat Albayrak, finans merkezi için yoğun ilgi olduğunu belirtti...

CHP'den Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul arazisi yorumu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahında arazisi olduğunun ortaya çıkması büyük dikkat çekti. CHP'li Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Avukat Turgut Kazan konu hakkında açıklamalarda bulundu...

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul arazisi yorumu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Faik Öztrak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahında arazi almasıyla ilgili de konuştu...

Turgay Albayrak biyografi Haberi

Turgay Albayrak biyografi

Turgay Albayrak kimdir?

Turgay Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı.


Turgay Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan Kentges Çalışma Grubu nda görevlendiriliyor. 


Albayrak, Taslak Strateji Belgesi oluşturmak amacıyla Kentleşme Şurası sonuçlarının (strateji ve eylemleri) sadeleştirilmesi, ana eksenlerinin belirlenmesi, hedef, strateji ve eylemlerin nihai hale getirilmesi ve çalıştaylarda müzakere edilmesi sürecinde görev alan ve ayrıca katkı veren Danışman ve Öğretim Üyeleri arasında yer alıyor.


Strateji Belgesinde görev alan Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü Çalışma Grubunda Y. Şehir Plancısı olarak görev alıyor.


Turgay Albayrak iletişim

Telefon: 0312 285 24 48 

0312 287 84 89


Adres: Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı, 2179 Sokak No: 5 

06510 Çankaya / Ankara


E-mail: [email protected]...