27 / 04 / 2024

turgay ciner ucz marketlerini kime satıyor

turgay ciner ucz marketlerini kime satıyor

İşadamı Turgay Ciner’in Park Holding’i indirimli mağazalar zinciri UCZ Mağazacılık’ın yüzde 60 hissesini 4 ortağa satıyor. UCZ’yi alacak olanlar Ergün Bodur, Ertan Acar, İsmet Or, Ahmet Özaktaç ve Veysel Taşkın...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ciner Londra’da halka arz hazırlığında!

Türk Ciner Grup’un olan WE Soda, İngiltere’de halka arz olma hazırlıklarına girişti. İşte detaylar!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Erdem'in villası kaçak mı? 

Niliüfer Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Turgay Erdem'in imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi...

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

turgay ciner ucz marketlerini kime satıyor Haberi

turgay ciner ucz marketlerini kime satıyor


İŞADAMI Turgay Ciner’in Park Holding’i indirimli mağazalar zinciri UCZ Mağazacılık’ın yüzde 60 hissesini 4 ortağa satıyor.


Rekabet Kurulu’na yapılan başvuruya göre UCZ’yi alacak olanlar Ergün Bodur, Ertan Acar, İsmet Or, Ahmet Özaktaç ve Veysel Taşkın. Bireysel olarak UCZ Mağazacılık’ı alacak olan isimlerden İsmet Or Cafe Crown’ın kurucusu. Ahmet Özaktaç ise Ayterm adlı bir şirketin sahibi. Aynı zamanda adı Murat Ülker’in yakın arkadaşı olarak geçiyor. Alım için başvuruda bulunan isimlerin çoğu Doğa Bitkisel Ürünler adlı bir şirketin ortakları arasında geçiyor. Şirketin adresi ise Ülker ile aynı olarak görülüyor. Ancak, alımı yapan bu isimlerin ortak oldukları şirket değil.


1200 MAĞAZAYA ULAŞTI

UCZ Mağazacılık, faaliyetlerine 10 mağaza ile Mayıs 2012’de başladı. Haziran 2013 itibariyle 18 bölge ve toplam 1.200 mağaza sayısıyla hizmet veriyor. Ticaret Sicil...