23 / 07 / 2024

Turgay Durmuş

Turgay Durmuş

Rofa İnşaat Limited Şirketi, Engin Durmuş ve Turgay Durmuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Güneşli Sokak' ta kuruldu.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Durmuş Haberi

Turgay Durmuş

Rofa İnşaat Limited Şirketi, Engin Durmuş ve Turgay Durmuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Şubat'ta Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Güneşli Sokak'ta kuruldu. 


Rofa İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında cephe ve çatı kaplama, paslanmaz çelik, alüminyum imalat ve montaj işlerini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat...