03 / 05 / 2024

Turgay Tanes gayrimenkul sektörü

Turgay Tanes gayrimenkul sektörü

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul Anadolu yakasının kamu ve özel yatırımlarla Avrupa yakasından daha fazla değerlendiğini belirterek, “Artık iki yaka eşitlenmiş oldu. Hem konut, ofis gibi kalitede, hem de değerlenmede” dedi.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Parlak tarafından kuruldu.

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erman Düzener ve Turgay Şimşek ortaklığında kuruldu.

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir ve Turgay Yüzükcü ortaklığında kuruldu.

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Domak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domak Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mertcan Domak ve Turgay Domak ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul alım satımlarında Noter devri başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

İstanbul Tapu Kadastrolular Derneği Başkanı Turgay Gültekin, gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin noterden gerçekleştirilmesi düzenlemesine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Gültekin'in o yazısı...

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Aras Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin Turgay Aras tarafından kuruldu.

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Temaks Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 6 milyon 816 bin 672 TL sermaye bedeli ile Tuncay Uzun, Mahmut Zararsız ve Turgay Uzun ortaklığında kuruldu.

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uptown İstanbul Gayrimenkul Pazarlama Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Erarslan tarafından kuruldu. 

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

Turgay Tanes gayrimenkul sektörü Haberi

Turgay Tanes gayrimenkul sektörü

İş GYO Genel Müdürü Tanes, İstanbul Anadolu yakasının kamu ve özel yatırımlarla Avrupa yakasından daha fazla değerlendiğini belirterek, “Artık iki yaka eşitlenmiş oldu. Hem konut, ofis gibi kalitede, hem de değerlenmede” dedi.


Yıl içinde geliştirdiği projelerde önemli satış rakamlarına ulaşan ve 8 yıldır nakit temettü dağıtan İş GYO, proje üretimine yeni yılda da devam edecek. 4.4 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştıklarını hatırlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, kira gelirlerinin ise yıllık 150 milyon lira olduğunu kaydetti. Kartal’da Manzara Adalar, Topkapı’da Nef’le birlikte hayata geçirdikleri İnistanbul, İzmir’de Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi’nde devam eden projelerle ilgili son bilgileri paylaşan Tanes, ellerindeki arazi envanterinin ise genel olarak Anadolu yakasında olduğunu söyledi. Tanes, “Ama biz bunun ötesinde Anadolu yakasının geleceğine inanıyoruz....