03 / 05 / 2024

TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu

TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu

Erdoğan, TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan: "Öğrencilerimizin bu şekilde mükemmel yurt ve okullarda okuyor olmaları inanıyorum ki onların geleceğe yönelik ufkunu da artıracaktır'' dedi.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ihalelerde şeffaflık talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti belediye başkanlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı, burada başkanlarla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlara çağrıda bulundu ve ihalelerde şeffaf olunmasını söyledi.

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Yılmaz Erdoğan 120 dönümlük arazisini film platosuna dönüştürdü!

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın 12 yıl önce satın aldığı 120 dönümlük arazisi film platosuna dönüştü

Yüksek Mühendis Mimar Erdoğan Tözge vefat etti!

Yüksek Mühendis Mimar Erdoğan Tözge vefat etti. İTÜ Mimarlık Fakültesi 1951 mezunu olan Yüksek Mühendis Mimar Erdoğan Tözge'nin vefatı üzerine taziye ilanı yayınlandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karakas'a türk camisi inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ağırladı. Erdoğan görüş sonrası Karakas'a türk camisi inşa edeceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı.

Ferdi Erdoğan, Türkiye İMSAD'ın yeni Başkanı oldu!

Türkiye İMSAD'ın 35. olağan seçimli genel kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD'ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan oldu.

Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan oldu!

Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi.

TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu Haberi

TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Emine Erdoğan Kız Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi.


Erdoğan, Valilik ziyaretinin ardından LİMAK Holding tarafından yaptırılan TÜRGEV Emine Erdoğan Kız Yurdu'nun açılışında yaptığı konuşmada, tesiste kız imam hatip okulu, yurt, spor ve konferans salonun da yer aldığını belirterek, burada adeta bir külliyenin oluştuğunu söyledi.


Çok kısa bir zamanda bu projenin hayata geçirildiğini kaydeden Erdoğan, ''Her takdirin üzerinde bir okul projesi oldu. Hayırseverimiz Nihat Özdemir Bey'e huzurlarınızda özellikle teşekkür ediyorum'' ifadelerini kulandı.


- ''Buralardan mezun olan öğrencilerimiz geleceğe çok daha farklı bakacak''

''Bunlar inanıyorum ki Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde adeta işaret fişekleri olacak'' diyen Erdoğan, şöyle konuştu:


''Öğrencilerimizin bu şekilde mükemmel yurt ve okullarda okuyor olmaları inanıyorum ki onların geleceğe yönelik ufkunu da artıracaktır. Onları...