10 / 05 / 2024

Turgut Müteahhitlik Beykoz

Turgut Müteahhitlik Beykoz

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beykoz'da İsmet Gültegn tarafından kuruldu.

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için sözleşme, yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Yurtdışı müteahhitlik sektör payı düştü!

Yurtdışı müteahhitlik sektörü Rusya, Irak ve Libya'da sıkıntı yaşıyor. Sektör pazar payının yüzde 35'ini oluşturan bu 3 ülkedeki 10 milyar doları aşan projelerin Irak ve Libya ayağı durdu.

Müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu?

Yapı ruhsatı alması gereken bütün yapıların bir müteahhit sorumluluğunda yapılması gerekiyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu? İşte, müteahhitlik belgesi alabilmek için gerekenler...

Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi için her müteahhitin, müteahhit yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar neler?

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Güney Amerika'da müteahhitlik fırsatları kovalanmalı!

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi...

Müteahhitler Birliği Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında ödül töreni vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turgut Müteahhitlik Beykoz Haberi

Turgut Müteahhitlik Beykoz

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beykoz Tokatköy 1. Etap Yer Teslimine ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi.

İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap için sözleşme, yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalanmıştı. 

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında, İstanbul Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer teslimi Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş.'ye 30 Eylül 2022 Cuma...