18 / 05 / 2024

Turgutlar 3 meslek grubuna sanayi sitesi

Turgutlar 3 meslek grubuna sanayi sitesi

Kütahya Belediye Meclisi Ağustos ayında aldığı karar ile üç meslek grubuna Turgutlar Köyünde 60 hektarlık sanayi sitesi kararını aldı.

Emekli ve memura 3 zam birden! Tek tek hesaplandı! İşte meslek meslek yeni maaş tablosu...

Memur ve emekliler için temmuzda yapılacak ara zam için oranlar belli olmaya başladı. Yüzde 6 sözleşme zammı, 6 aylık enflasyon farkı refah payı ile beraber maaşlara 3'ü 1 arada zam yapılmış olacak. İşte yeni maaş tablosu...

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu projesinden İBB’ye 1.3 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmalı bir satışa sahne olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu projesinden 1.3 milyar TL kazanması bekleniyor. 

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Harran Üniversitesi bünyesinde 3 meslek yüksek okulu açılacak!

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2016 ve 2017 yıllarının, Harran'ın en parlak dönemi olacağını söyledi.

Ekonomik durgunluk doğaltaş sektörünü olumsuz etkiledi!

3. Meslek Komitesi Başkanı Metin Şener, "Asya'dan başlayan ekonomik belirsizlik ve Ortadoğu'daki iç savaşlar her sektörü olduğu gibi ülkemiz ve bölgemiz doğaltaş sektörünü de olumsuz yönde etkilemiştir" dedi.

Ulus'ta vatandaşların katkısıyla meslek yüksekokulu yapıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Bartın Üniversitesi'ne bağlı 3 bin metrekare kapalı alana sahip 3 katlı meslek yüksekokulu binası yapıldı.

Turgutlar'da 3 meslek grubuna 60 hektarlık sanayi sitesi!

Kütahya Belediye Meclisi Ağustos ayında aldığı karar ile üç meslek grubuna Turgutlar Köyünde 60 hektarlık sanayi sitesi kararını aldı.

8. İdare mahkemesi 3.köprü güzergah planı değişikliği kararını bildirdi!

Kuzey Ormanları Savunması ile Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası'nın da aralarında bulunduğu meslek odaları, 3.Köprü güzergahını içeren plan değişikliğinin iptaline ilişkin 8. İdare Mahkemesinin verdiği karar hakkında basın toplantısı düzenledi.

3. Havalimanı için 20 bin TL bilirkişi ücreti istendi!

Meslek odaları 3. Havalimanı için verilen ÇED olumlu raporuna 2014 yılında dava açtı. Bilirkişi incelemesi isteyen İstanbul 4. İdare Mahkemesi davacı odalardan 20 bin lira keşif ve bilirkişi ücreti istedi.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

ADÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Köşk Meslek Yüksekokulu kantinleri kiraya veriliyor!

Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli Kampüsü Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ndeki ve Köşk Meslek Yüksekokulu'ndaki kantinleri 3 yıllığına kiraya çıkıyor. İhalesi 16 Eylül 2014 tarihinde...

Turgutlar 3 meslek grubuna sanayi sitesi Haberi

Turgutlar 3 meslek grubuna sanayi sitesi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu gazetemize yaptığı özel açıklama ile Turgutlar köyünde parsel planlaması devam eden Küçük Sanayi Sitesine ilave olarak Mobilyacılar, Keresteciler ve Marangozculara 60 hektarlık bir alanda üretim yapabilmesi için Belediye Meclisine sunulan önergenin karara bağlandığını bildirdi. 


Belediye Turgutlar köyünde Başkanı parsel planlaması devam Kamil Saraçoğlu Sanayi Sitesi alanının güneyinde yeni bir ilave alanın düzenlenmesi konusu Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlandı.Kütahya Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Turgutlar Köyünde 60 hektarlık alanda küçük sanayi sitesi olarak imar planı yaptırılması için 20 ayrı kurumdan imar planına esas olan görüşlerin alınması yönünde girişimlerde bulunulduğunu belirten Saraçoğlu; "Mobilyacılar, keresteciler ve KOBİ sanayi sitesi dediğimiz makine imalatı yapan meslek dalı ile ilgili Bizim üretimlerimiz çok iyi ama bunu tanıtımla ilgili güçlük çekiyoruz. Sanayi...