07 / 05 / 2024

Turgutlu ev yenileme

Turgutlu ev yenileme

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

N11 dolapları yenileme kampanyası başladı! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

N11.com 2 Ekim'e kadar çocuklara yönelik dolapları yenileme kampanyası düzenleyerek seçili ürünlerde indirime gitti. Çocuklarınızın ev ve günlük kıyafetlerin yenilemek isteyenler için bulunmaz fırsat.

TOKİ'den 1.250 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kolları sıvayan TOKİ, 26 ilde 160 konutu, 21 ilde 180 iş yerini açık artırmayla satışa çıkardı. Bursa'da kentsel yenileme uygulaması kapsamında 167 konutun aylık taksitleri de 1.250 TL'den başlıyor...

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor!

Nef Ev Yenileme Kampanyası başlıyor. Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli kampanyada fiyatlar 490 bin liradan başlıyor. 

İnistanbul Lokal ve Gala'da son 76 daireye özel kampanya!

İŞ GYO VE Nef güvencesi taşıyan İnistanbul projesinde Lokal ve Gala etabında son 76 daireye özel ev yenileme kampanyası düzenlendi...

Turgutlu Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi 1.Etap'ta yaşam başlıyor!

Turgutlu’daki Seyirkent yapı kooperatifi üyelerini ev sahibi yaptı, 54 daire ve 12 dubleks olmak üzere toplam 66 daire Sahibi...

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun kanalizasyon alt yapısı yenileme çalışmalarına Akçapınar mahallesi ile başladı.

Turgutlu Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makineleri tarafından son dönemde yoğun bir şekilde sürdürülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi'nin doğu kısmında yeni bir çalışmaya başlandı.

TOKİ, Turgutlu'da 150 TL taksitle ev sahibi yapacak!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde sosyal konut projesi kapsamında Toki tarafından yaptırılan 282 konut aylık yaklaşık 150 liradan satışa çıkarılacak.

Pekcan Grup’tan ev yenileme alternatifleri!

Ev yenilemenin en uygun dönemi olan yaz mevsiminde, Pekcan Grup’tan alternatifli çözümler… Yazın gelmesiyle evinizi yenilemenin vakti de geliyor. Evlerde en çok değişiklik banyo, mutfak ve yer döşemelerinde yapılıyor.

Kentsel dönüşüm sektörel büyümeyi tetikliyor!

Yeni inşaat projeleri, kentsel dönüşüm ve ev yenileme trendlerinin etkisiyle 2014 yılında resmi olmayan rakamlara göre yaklaşık yüzde 25'lik büyüme gösteren ankastre mutfak alanının bu yıl içinde de yüzde 20 oranında büyüyeceği öngörülüyor...

Turgutlu'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan yol yapım, tamirat ve yenileme çalışmalarına Turgutlu ilçesinin Özyurt ve Selvilitepe Mahallesi'nde devam ediliyor.

Ev geliştirme kredisi faiz oranları!

Ev sahipleri, ev ve bahçesinde yapacağı tadilat, yenileme ve dekorasyon ihtiyaçları masraflarını karşılamak için bankaların ev geliştirme kredileri kullanılabiliyor. Peki, ev geliştirme kredisi faiz oranları ne kadar?

Turgutlu ev yenileme Haberi

Turgutlu ev yenileme

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, akıllı telefonlar için geliştirilen mesajlaşma uygulaması üzerinden organize olan bir grup mahalle sakini, ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini imece usulü yenilemeye başladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilçeye bağlı Avşar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, mahalle muhtarı Yunus Gürbüz öncülüğünde bir araya gelerek, özellikle evi kötü durumda olan komşularının ikametlerini yenilemek için harekete geçti. İlk başta nereden başlayacaklarına karar veremeyen mahalleli, fikir alışverişinde bulunmak üzere cep telefonlarındaki mesajlaşma uygulaması üzerinden "Avşar Yeni Ev Yapımı" adlı bir grup kurdu. 

Sosyal medya platformu aracılığıyla düşüncelerini paylaşan grup üyeleri böylece kime ne zaman nasıl yardım yapılması gerektiği konusunda ilk adımı attı. Mahalle sakinleri, daha sonra bir ailenin kötü durumdaki evini yenilemeye karar verdi. Önce aileye evleri yenilenene kadar kiralık bir yer bulan ve...