10 / 05 / 2024

Turgutlu imarı

Turgutlu imarı

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor. Turgutlu Belediyesi tarafından belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor.

Turgutlu’ya nazım imar planı müjdesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planma Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Zekai Görgülü “Çalışmalarımız sonunda Turgutlu’ya nazım imar planı çıkaracağız” diye konuştu.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Manisa Turgutlu Belediye Meclisi'nin Ocak ayı ikinci oturum toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündem maddelerini imar oluşturdu.

Turgutlu Cumhuriyet Mahallesi’nin imar planı değişikliği kabul edildi!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi kasım ayı olağan meclis toplantısında Turgutlu Belediyesi’nin 2016 yılı tahmini bütçesi 77 Milyon 904 Bin TL olarak belirlendi.

Manisa Turgutlu'da imar sorunu yaşanıyor!

Turgutlu'da ziyaretlerde bulunan Manisa Milletvekili Recai Berber: "Bir buçuk yıl uygulama gösterdi ki burada büyük aksaklıklar var. İmar planı merkezde olabilir, olması da gerekir. Bunun yarattığı sorunları belki de 50 yılda çözemeyeceğiz"

Galataport'un yeni imar planı onaylandı!

İstanbul'un tek kruvaziyer limanı olan Galataport'un yeni imar planı Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylandı...

Sarıyer'de konut alanı imarı olan arsa 2 milyon 27 bin liraya!

İstanbul Sarıyer İlçe Belediyesi Başkanlığından: Sarıyer'de bulunan konut alanı imarı olan arsa 8 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Evini ''yeşil bina'' kriterlerine göre yenileyene imar hakkı!

Eyüp'te kentsel dönüşümün yanı sıra enerji tasarrufu için de önemli bir proje yürütülüyor. Evini enerji tasarrufu sağlayacak 'yeşil bina' kriterlerine göre yenileyenlere imar artış hakkı geliyor...

Erdoğan Bayraktar: Van'da imar fırsatçılığı yapanlara inanmayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van'da imar fırsatçılığı yapan insanlar olduğunu dile getirdi...

Erdoğan Bayraktar: İmar fırsatçılığı konusunda uyardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Van'da imar planlarını Bakanlığa onaylatacaklarını söyleyerek, halktan para sızdıran bazı kesimlerin olduğu yönünde ciddi şikayetler aldık''

Okmeydanı’nda imar sorunu çözüldü!

Okmeydanı’nda 50 yıllık imar sorunu çözüldü. Bölgenin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylandı

Altınşehir'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yaklaşık 120 bin 500 dönümlük bölgeye ilişkin imar kararını kabul etti

Başakşehir Güvercintepe’nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir ilçesine bağlı Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı gecekondu bölgesine imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı. Kararla bölgeye yüzde 15 ile yüzde 60 arasında imar artışı verildi

Turgutlu imarı Haberi

Turgutlu imarı

Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından yeni yerleşim alanlarında yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Turgutlu'nun nüfusu arttıkça Turgutlu Belediyesi tarafından imar planlarında belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor. 

Söz konusu çalışmalar özellikle şehrin hızla büyüyen bölgelerinden Ergenekon ve Selvilıtepe Mahaleleri'nde yoğunluk kazanıyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir bölümü şu sıralar Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak ile Ahmet Hamdi Sokak civarında yol yapımı ve kaldırım düzenlemesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Belediye ekipleri tarafından ilk olarak Ahmet Hamdi Sokak'ın henüz trafiğe açılmamış olan üst kısmında yol yapım çalışması gerçekleştirildi ve sokak trafiğe açıldı. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte şimdi de aynı bölgede kaldırımlar düzenleniyor. 

Ahmet Hamdi Sokak ve Sahil Sokak ta sürdürülen çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanacağı...