27 / 04 / 2024

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor!

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor!

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor. Turgutlu Belediyesi tarafından belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor.



Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından yeni yerleşim alanlarında yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Turgutlu'nun nüfusu arttıkça Turgutlu Belediyesi tarafından imar planlarında belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor. 

Söz konusu çalışmalar özellikle şehrin hızla büyüyen bölgelerinden Ergenekon ve Selvilıtepe Mahaleleri'nde yoğunluk kazanıyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir bölümü şu sıralar Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak ile Ahmet Hamdi Sokak civarında yol yapımı ve kaldırım düzenlemesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Belediye ekipleri tarafından ilk olarak Ahmet Hamdi Sokak'ın henüz trafiğe açılmamış olan üst kısmında yol yapım çalışması gerçekleştirildi ve sokak trafiğe açıldı. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte şimdi de aynı bölgede kaldırımlar düzenleniyor. 

Ahmet Hamdi Sokak ve Sahil Sokak ta sürdürülen çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanacağı belirtiliyor. 


Yeni Turgutlu


Geri Dön