10 / 05 / 2024

Turgutlu neresi

Turgutlu neresi

Turgutlu'da yeni yerleşim alanlarında yol çalışmaları yapılıyor. Turgutlu Belediyesi tarafından belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı hareketli kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ve Rus Devlet Lideri Putin'in açıklamaları dolar kurunu hareketlendirdi. Peki dolarda bu hafta nasıl geçti? Dolar/TL'nin gelecek hafta yönü neresi?

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar...

Manisa Turgutlu için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Turgutlu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Coşkun Sabah: Servetimi söylemek zorunda kaldım, bunun neresi yanlış?

“Parası olmayan beni anlamaz” sözleri tepkilere neden Coşkun Sabah, "Servetimi söylemek zorunda kaldım. ‘3-4 aylık birikimim var’ dedim, bunun neresi yanlış?" dedi...

Turgutlu’ya nazım imar planı müjdesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planma Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Zekai Görgülü “Çalışmalarımız sonunda Turgutlu’ya nazım imar planı çıkaracağız” diye konuştu.

Manisa Turgutlu'nun yeni imar planına 'fay hattı' kriteri!

'Turgutlu'nun Fay Hatları ve Deprem' konferansında konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'nun imar planının fay hattı dikkate alınarak yapılacağını söyledi.

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

Turgutlu'da gönüllüler ihtiyaç sahiplerinin evlerini yenilediler! 

Manisa Turgutlu’da bir grup mahalleli, sosyal medyadan kurdukları grupla, evleri kötü durumdaki aileler için harekete geçti. Gönüllüler tarafından imece usulü yenilenen evler, yüzleri güldürdü.

Manisa Turgutlu'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, 5.Mıntıka Mahallesi, 2472 ada, 1 parsel yer alan arasa 6 milyon 104 bin TL'ye satıyor.

Turgutlu neresi Haberi

Turgutlu neresi

Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından yeni yerleşim alanlarında yol yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Turgutlu'nun nüfusu arttıkça Turgutlu Belediyesi tarafından imar planlarında belirlenen sınırlar doğrultusunda yeni yerleşim alanları oluşturularak bu bölgelerin yol ve altyapı hızmetlen yerleşim yoğunlaşmadan önce tamamlanıyor. 

Söz konusu çalışmalar özellikle şehrin hızla büyüyen bölgelerinden Ergenekon ve Selvilıtepe Mahaleleri'nde yoğunluk kazanıyor. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir bölümü şu sıralar Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak ile Ahmet Hamdi Sokak civarında yol yapımı ve kaldırım düzenlemesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Belediye ekipleri tarafından ilk olarak Ahmet Hamdi Sokak'ın henüz trafiğe açılmamış olan üst kısmında yol yapım çalışması gerçekleştirildi ve sokak trafiğe açıldı. Bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte şimdi de aynı bölgede kaldırımlar düzenleniyor. 

Ahmet Hamdi Sokak ve Sahil Sokak ta sürdürülen çalışmaların kısa zaman içerisinde tamamlanacağı...