07 / 05 / 2024

turgutlu kiremit imalatı

turgutlu kiremit imalatı

Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Görçiz yaptığı açıklamda "Şu an Turgutlu'da 35 tuğla ve kiremit fabrikası bulunuyor" dedi

Manisa Turgutlu'da 3.6 milyon TL'ye satılık çiftlik!

Turgutlu İcra Dairesi, Manisa Turgutlu'daki 1000 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliği satışa çıkardı. İhalesi 24 Mart 2017'de gerçekleşecek çiftliğin satış bedeli 3 milyon 612 bin TL olarak belirlendi.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Manisa Turgutlu'ya Prestij Evleri geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa'da ilk projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Aslan, Turgutlu'da hayata geçecek Turgutlu Prestij Evleri'nin 35 mal olacağını belirtti.

Turgutlu yeni şehir stadının kaba inşaatı tamamlandı!

Yapımı devam etmekte olan Turgutlu yeni şehir stadının kaba inşaatı yapılan çalışmalarla birlikte sona erdi.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Turgutlu yeni altyapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçmek adına Turgutlu’nun Musalaryeniköy Mahallesi’nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Turgutlu Kapalı Spor Salonu'nda sona gelindi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Turgutlu gençliğine verdiği söz doğrultusunda hayata geçirdikleri Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu inşaat çalışmalarını inceledi.

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinin hızla gelişen ve büyüyen Ergenekon Mahallesi’ndeki yeni yerleşimlere içme suyu şebeke hattı döşeyerek mahalledeki altyapı ihtiyacını karşıladı.

Turgutlu Katlı Kavşak Projesi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesine kazandırılacak olan Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’nin Karayolları Genel Müdürlüğü’nde onay beklediğini, birkaç gün içinde olumlu bir sonuçla dönmeyi beklediklerini söyledi.

Turgutlu Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi 1.Etap'ta yaşam başlıyor!

Turgutlu’daki Seyirkent yapı kooperatifi üyelerini ev sahibi yaptı, 54 daire ve 12 dubleks olmak üzere toplam 66 daire Sahibi...

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı sil baştan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Hacıisalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmalarla mahallede sağlıklı altyapı sistemini temin etti.

turgutlu kiremit imalatı Haberi

turgutlu kiremit imalatı


İnşaat sektörünün en önemli girdilerinden biri olan tuğla ve kiremit üretiminin beşte biri Turgutlu'da gerçekleştiriliyor. Turgutlu'da tuğla ve kirergit üretiminin çok eskilere dayandığını, Türkiye'nin ilk üç kiremit fabrikasından birinin ilçede kurulmuş olduğunu söyleyen Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Görçiz, "Şu an Turgutlu'da 35 tuğla ve kiremit fabrikası bulunuyor. Bunların 24'ü derneğimize üye" dedi. Dernekte öncelikle sanayici dayanışması sergilediklerini, bunun dışında, çalışanları eğitmek için çeşitli programlar düzenlediklerini aktaran Görçiz, "Üniversitelerde, özellikle mimarlık, inşaat ve makine mühendisliği bölümlerinde tuğlanın, kiremitin kullanımı, standartları konusunda bügi vermek amacıyla derslere katüıyoruz. Üniversitelerle iş birliği yapıyoruz, çeşitli Ar-Ge projeleri geliştiriyoruz. En son KOSGEB desteği ile sandviç duvar dediğimiz, yalıtımlı duvar modelinin sağlamlaştırılması için özel metal bağlantıları içeren bir...