29 / 07 / 2024

Turgutlu MASKİ kaç meterkare alanda kuruldu

Turgutlu MASKİ kaç meterkare alanda kuruldu

TURGUTLU Belediyesi mart ayı toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında gündeme gelen Gıda Bankası kurulması, eski belediye hizmet binasının restorasyonu, arıtma tesisine yönelik yer tahsisi devir protokolü yetkisi gibi önemli konular karara bağlandı.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Manisa Turgutlu'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Şehzadeler Sosyal Güvenlik Merkezi, Manisa İli, Turgutlu İlçesi, 5.Mıntıka Mahallesi, 2472 ada, 1 parsel yer alan arasa 6 milyon 104 bin TL'ye satıyor.

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Turgutlu'da dönüşüm sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların yaşam standartlarını yükseltiyor.

Manisa Turgutlu projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor, bu kapsamda Turgutlu'da hayata geçirilecek yatırımlar masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu altyapı yatırımlarıyla prestij kazanacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’nce ortak yürütülecek olan Prestij Caddeleri Projesi’nin altyapı çalışmaları MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

Manisa Turgutlu'daki sel baskınlarına önlem!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Irlamaz’daki dere taşkın sorununu çözüme kavuşturdu. MASKİ ve Turgutlu Belediyesi iş birliğiyle, Turgutlu’nun Irlamaz ilçesindeki dere taşkınlarının önüne geçmek için menfez çalışması başlattı.

Turgutlu arıtma tesisi çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun geleceğine yatırım yapıyor. İlçede inşa edilen atıksu arıtma tesisi büyük bir hızla yükseliyor.

Manisa Turgutlu'nun altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’ne, MASKİ ekipleri tarafından 5 bin metrelik yeni hat döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımına başlandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı atık su arıtma tesisinde yapım çalışmalarına başlanıldı. MASKİ, Manisa merkez, Gördes, Soma ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisleri’nin de yer teslimini gerçekleştirdi.

Turgutlu MASKİ kaç meterkare alanda kuruldu Haberi

Turgutlu MASKİ kaç meterkare alanda kuruldu

Gıda Bankacılığının 5393 sayılı Belediyeler Kanunu’nda belirtilen sosyal belediyecilik uygulamalarına yönelik olacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Bu sistemle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşma noktasında bir adım daha atmış olacağız. Gıda ve temizlik malzemeleri gibi temel ihtiyaç ürünlerini birçok kurum ve kuruluşun da desteğini alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sağlıklı bir yöntemle ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.


TURGUTLU Belediyesi mart ayı olağan Belediye Meclisi toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında gündeme gelen Gıda Bankası kurulması, eski belediye hizmet binasının restorasyonu, arıtma tesisine yönelik yer tahsisi devir protokolü yetkisi gibi önemli konular karara bağlandı.


Turgutlu Belediye Meclisi, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında toplandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce geçtiğimiz bir ayı değerlendiren Başkan Şirin, öncelikle Turgutlar Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen Hocalı Şehitleri Parkı’na değinerek, park ismini oy birliği...