26 / 07 / 2024

Turgutlu SGK

Turgutlu SGK

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli SGK Manisa İl Müdür Yardımcısı Ali Toraman ile beraber Turgutlu'da inşası devam eden yeni SGK binasında incelemelerde bulundular.

SGK Kocaeli'deki 102 konuttan 27'sini sattı!

Büyükşehir'in prim borçları karşılığında SGK'ye verilen 102 daire için 10 ay devam eden satış ihalesinde sadece 27 daire satıldı. Kalan 75 daire için yeniden satış kararı verilmesi bekleniyor SGK tarafından satışa çıkartılan dairelerden 27 adedi satıldı.

Manisa Turgutlu otopark ve pazaryeri projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Turgutlu’da otopark ve pazaryeri sorununu büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan kapalı pazaryeri ve otopark projesinde sona gelindi.

Turgutlu OSB hedef yükseltti!

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıların cazibesini daha da artırdı. Aynı zamanda Turgutlu Belediye Başkanı olan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Şirin, 2015 hedeflerini yakaladıklarını ifade ederek, 2016'dan beklentilerini anlattı.

Turgutlu OSB'nin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Manisa’da pek çok avantajıyla öne çıkan sanayi alanlarından biri olan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yatırımcılar açısından cazibesini daha da arttırdı.

Berka'nın Turgutlu OSB fabrika inşaatı tamamlanma süresi uzatıldı!

Berka A.Ş'nin Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde yapmakta olduğu fabrika bina inşaatı OSB'nin yol çalışmalarını tamamlayamaması nedeni ile Turgutlu OSB tarafından inşaat tamamlama süreci uzatıldı.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımına başlandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı atık su arıtma tesisinde yapım çalışmalarına başlanıldı. MASKİ, Manisa merkez, Gördes, Soma ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisleri’nin de yer teslimini gerçekleştirdi.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler SGK'ya koştu!

TOKİ'nin 250 lira taksitle ve 240 ay vadeyle vereceği evlerden almak isteyen emekliler, emekli olduklarına dair belge almak için SGK’da uzun kuyruklar oluşturdu.

Turgutlu Atık Su Arıtma Tesisi inşaatında son durum!

TURGUTLU Belediye Başkanı Turgay Şirin, Atık Su Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Hem bugünümüze hem de yarınımıza suyuyla da çok daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sunacağız” dedi.

Turgutlu’ya modern kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile ETV ekranlarından yayınlanan ‘Kasabadan Turgutlu’ya’ adlı programa konuk oldu.

SGK’dan satılık 102 hazır konut!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin prim borçlarına karşılık alınan 102 konutu satışa çıkarttı.

Turgutlu Eski Belediye Binası restore ediliyor!

Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon gerçekleştirilecek, yapılacak restorasyonun ardından ilçeye prestijli bir mekan daha kazandıracak.

Manisa'daki Turgutlu Belediye Binası restore ediliyor!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi olarak kullanılan tarihi binaya Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon gerçekleştirilecek.

SGK'nın tarihi Unkapanı binası satılıyor!

Uzun yıllar SGK binası olarak hizmet veren Unkapanı’ndaki simge bina satışa çıkarıldı. Bina için biçilen değer 100 milyon 800 bin lira. İlk ihale 10 Aralık'ta...

Turgutlu SGK Haberi

Turgutlu SGK

Turgutlu Adliye binasının arkasında yapımı devam eden yeni SGK hizmet binasının Turgutlu için büyük bir kazanım olduğunu belirten Muzaffer Yurttaş, Manisa il ve ilçelerinde yeni SGK hizmet binaları yapıldığını belirtti. 

Turgutlu'da yapımı devam eden hizmet binasının 2015 ocak ayında hizmete açacaklarını belirten Yurttaş, Turgutlu ve civar yöredeki vatandaşları ilgilendiren bu önemli yatırımın hizmete girdiğinde artık Manisa SGK Müdürlüğüne gitmeden bu hizmeti Turgutlu'da alacaklarını belirtti. 

Mürşit Gedizli ise, "Bu yatırımın gerçekleşmesinde bizleri bu konuda desteklerini eksik etmeyen Milletvekilimiz Sayın Muzaffer Yurttaş'a çok teşekkür ediyorum. Yeni SGK hizmet binasının yapımında AK Partili bir belediyenin olması bu hizmetin gelmesinde öncülük etmiştir. 

Geçtiğimiz dönemde belediye ile yapılan protokol sayesinde arsa tahsisi belediye tarafından yapılmıştı. 30 Mart'ta yapılan seçimlerin ardından biz halkımıza yerel seçimlerde söz verdiğimiz projelerin...