14 / 05 / 2024

Turhan Bulut biyografi

Turhan Bulut biyografi

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

Mengen'de binaların kat sayısı 4’e çıkarıldı!

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut 1999 yılında alınan kat sayısının 2’ye düşürülmesi kararının değiştiğini söyledi. Bulut ilçede yeniden binaların kat sayısının 4’e çıkarıldığını belirtti.

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut kimdir? Turhan Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Bulut, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Bulut..

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Fatih Bulut: Marmara Bölgesi'nde büyük depremler görülebilir!

12 Kasım 1999'da yaşanan Düzce depreminin 15. yıldönümü nedeniyle açıklama yapan İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Araştırma Merkezi (AFAM) Müdürü Yrd.Doç. Dr. Fatih Bulut, "Marmara Bölgesi'nde büyük depremler görülebilir" dedi

Zehra Gül Turhan kimdir?

Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Gül Turhan kimdir? Zehra Gül Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte inşaat mühendisi Zehra Gül Turhan'ın biyografisi..

Bulut İnşaat'ın Evviva Home projesinde hayat başladı!

Ortak yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Tapu teslimleri başlayan evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Ekin Çoban Turhan kimdir?

Mimar Ekin Çoban Turhan kimdir? Mimar Ekin Çoban Turhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekin Çoban Turhan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Ekin Çoban Turhan..

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

İbrahim Turhan: Yatırım için 12.5 trilyon dolarlık sermaye ihtiyacı var!

5'inci İstanbul Finans Zirvesi'ne Türkiye'nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkeleri damga vurdu. BIST Başkanı İbrahim Turhan, dünyada yatırımın finansmanı için 12.5 trilyon dolarlık sermayeye ihtiyaç olduğunu söyledi...

Altay Bulut İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Bulut İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Zehra Öküzcü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Turhan Kaşo: Devremülk almadan önce tapuyu ve iskanı görün!

Son yıllarda devremülk satışlarına rağbet arttı. Ancak devremülk, devre tatil ile çoğu zaman karıştırılıyor ve vatandaş mağdur oluyor. Yüksek Mimar Turhan Kaşo, "Devremülk almadan önce görün, tapuya, iskana bakın" tavsiyesinde bulundu.

Semih Turhan kimdir?

İBB'de yapılan yönetim değişikliğine göre, Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi. Peki, Semih Turhan kimdir? Ne zamandır bu görevdeydi?

Turhan Bulut biyografi Haberi

Turhan Bulut biyografi

Turhan Bulut kimdir?

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1954 yılında Mengen’de doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Zonguldak’ta tamamlayıp 1979’da Gazi Eğitim Enstitüsünden Fen Bilgisi öğretmeni olarak mezun oldum; evliyim, 2 çocuğumuz var.


Yaşamımı hep Mengen’le bütünleştirerek sürdürdüm. Ankara’da üniversite öğrenciliğim yıllarında, daha 20’li yaşların başındayken bir grup Mengen’li arkadaşımla Mengen Demokratik Kültür Derneğini kurmuş, Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış, bu dernek içinde bugün de çok değerli bulduğum Sanat ve Kültür Haftaları düzenlemiş ilk kişisel karikatür sergimi de 1976 yılında Mengen’de açmıştım. 


Ayrıca Belediye amblemimizin tarafımdan çizilip kabul görmesi gibi çalışmalar benim Mengen sevgimin siyaseti, sanatı, kültürü insanımız için yapmanın ilk somut çabalarıydı.


O günlerde öğretmen olarak atanma hakkıma karşın özel sektörde çalışarak daha özgür ve gelişmeye açık yaşama fırsatları yakalayabileceğimi...